• Bizi Arayın: +90 232 441 16 61
  • Email: info@fonetsan.com.tr
  • Çalışma Saatlerimiz: 09:00 - 18:00

Konuklarınıza kusursuz kablosuz internet deneyimi sunun.

Her odada kesintisiz, hızlı ve sorunsuz kablosuz İnternet.

Konuklarınızın beklentileri her geçen gün daha da artıyor. Güvenilir ve sorunsuz bir şekilde kablosuz internete bağlanmayı talep ediyorlar. Ancak bir çok otelde müşteriler internete bağlantı ve güvenlik sebebi ile cihaz kullanımında problem yaşıyor.

Bu tür problemlerin yaşanmaması için; Ceyhan  misafirlerinizin tüm beklentilerini en yüksek şekilde karşılayacak şekilde tasarlanmış otel Wi-Fİ çözümlerini sizlere sunarak sizinle işbirliği yapıyor.

Otellerde neden bağlantı sorunları yaşanıyor?

Bağlantınızı olumsuz etkileyen sebepler nelerdir? Olası sebepleri anlamak için aşağıdaki galerimize bir göz atın. Otel içerisinde hangi mekanda, hangi etkenler kablosuz internet hızını etkiliyor? Tek yapmanız gereken görsel üzerindeki seçili nesnelere tıklamak.

Lobi

Trafiği yüksek bir bölge olan lobide; konuklarınız, onların talepleri ve cihazları içeren geniş bir karışım bulunur. Burada göz önünde bulundurulması gereken en önemli konu; konukların tüm beklentilerini karşılayan, sorunsuz, güvenilir bir Wi-Fi deneyimi sağlanırken aynı zamanda dış tehditlere karşı güvenliği sıkı tutan, sadece müşterilerinize açık bir internet ağı ve iyi bant genişliğinin sağlanması ve erişim düzeylerinin kontrol edilmesidir.

Oteliniz için Wi-Fi neden bu kadar önemli?

Günümüzde otel konuklarına ücretsiz, hızlı ve sağlıklı bir kablosuz internet hizmeti olmazsa olmazdır.

O zaman otelinizdeki kablosuz ağ; sizin de yararınıza olacak şekilde nasıl tasarlanır? Sorunsuz bir kablosuz internet hizmeti, müşteriyi memnun eden ve onlara talep ettikleri kalitede hizmet sağlamanın en önemli anahtarlarından biridir. Bu değerli hizmet; müşterilerinizin size tekrar tercih etmelerine sebep olacaktır.

Müşterilere mükemmel Wi-Fi sağladığınız zaman şunları bekleyebilirsiniz

daha yüksek konuk memnuniyeti
konuklar ile daha iyi iletişim
artan müşteri elde tutması

Yüksek performanslı Wi-Fi bir konuk önceliğidir – ve oteller için de öyle olmalıdır.

Fonetsan

FONETSAN
Teknoloji Danışmanlığı & Proje Şirketi

FONETSAN Bilgi Teknolojileri ve Mühendislik A.Ş. olarak; 2000 yılında çıkmış olduğumuz bu yolda siz değerli iş ortaklarımiz ile birlikte İzmir'in sayılı teknoloji çözümleri firmalarından biri olduk. Bu süreçte; birbirinden değerli projelere imza attık. Türkiyenin önde gelen projeleri dahil olmak üzere güçlü markalar ile sonuca giden projelerde yer alarak sizlere hizmet vermenin gururunu yaşamaktayız. Bugüne geldiğimizde sizlere daha kapsamlı ve profesyonel hizmetler verebilmemiz adına bundan sonraki dönemde FONETSAN A.Ş. olarak yolumuza devam ediyoruz.

 

Güncel Haberler

Bütün Haberler

Çalışma Saatlerimiz

Pazartesi - Cuma
09:00 - 18:00
Cumartesi
09:00 - 14:00
Pazar
Kapalı