• Bizi Arayın: +90 232 441 16 61
  • Email: info@fonetsan.com.tr
  • Çalışma Saatlerimiz: 09:00 - 18:00

Otel Personel Geçiş Kontrol (PDKS) ve Accesss Çözümleri

 

Otel Pdks Sistemi İhtiyaçlarınız..:

Personeliniz kaçta işe geliyor, geç kalıyor mu ?

Personeliniz kaçta işten çıkıyor, erken çıkışlar oluyor mu ?

Personeliniz hangi vardiyada hangi aralıklarla çalışıyor ?

Personeliniz kaç saat çalışıyor ?

Personelinizin ne kadar efektif çalıştığını takip edebiliyor musunuz?

Çalışma saatleriniz ve mesailer kanunların dışına çıkıyor mu ?

Mesaileri, izinleri, devamsızlıkları düzgün takip edebiliyor musunuz ?

Mesaileri, izinleri, geç kalmaları hesaplayabiliyor musunuz ?

Maaş Hesaplarını ne kadar sağlıklı yapabiliyorsunuz ?

Bu sorunlar karşısında çelişkileriniz varsa ceyhan İletişim  Otel Personel Takip Sistemini kullanmanızı tavsiye ederiz.

Personel Takip Sistemi ile; Kartlı, parmak izli, yüz tanımalı sistemlerle işe giriş çıkış kontrolü Giriş çıkış bilgileri, haftalık, aylık raporlama Vardiyaların, çalışma saatlerinin ve çalışanların orantılı şekilde tespitinin sağlanması günlük, aylık gibi periyotlarla performans raporları.

Vardiya, fazla mesai ve normal çalışma süreleri kanunların izin verdiği çerçeve dahilinde uyarı sistemi devamsızlık, geç kalma, erken çıkma gibi alışkanlıkları bulunan sorunlu personelin tespiti.

Bilgisayar ortamında hızlı, güvenli hesaplama, verileri uzun süre saklayabilme imkanına sahip olursunuz.

Otel PDKS Sistemi - Personel takip sistemi nasıl uygulanır?

Çalışanlarınızın giriş çıkış yapıldığı noktaya kart okuyucu konulur veya terminalin montajı yapılır. Her bir personele PDKS Kartı verilir yada Parmak İzi,Yüz tanıma da kullanılabilinir. Bu kart içinde personelin kimlik bilgilerini de saklar. Kartın boyutu kredi kartı gibidir. Bu kartlar seri numarası barındırır eğer sistem biometrik ise parmak izi veya yüzleri tanıtılır. Çalışanlar bu kartları iş giriş çıkışta turnike veya bariyerlere okutarak giriş yapar ve zaman dilimi kimlik bilgileri kayıt altına alınır.

Eğer Personel Takip Sistemine sahipseniz eğer belirli personellerinizin teknik odalara ve özel odalara giriş çıkışını engelleyebilirsiniz ve bu sizin güvenliğinizi üst seviyeye ulaştırır. Personel devam kontrol sisteminde biyometrik sistem daha önerilir, yıpranma, yenileme gibi durumlar gerektirmez ve ek maliyet harcamanıza sebep olmaz.

Fonetsan

FONETSAN
Teknoloji Danışmanlığı & Proje Şirketi

FONETSAN Bilgi Teknolojileri ve Mühendislik A.Ş. olarak; 2000 yılında çıkmış olduğumuz bu yolda siz değerli iş ortaklarımiz ile birlikte İzmir'in sayılı teknoloji çözümleri firmalarından biri olduk. Bu süreçte; birbirinden değerli projelere imza attık. Türkiyenin önde gelen projeleri dahil olmak üzere güçlü markalar ile sonuca giden projelerde yer alarak sizlere hizmet vermenin gururunu yaşamaktayız. Bugüne geldiğimizde sizlere daha kapsamlı ve profesyonel hizmetler verebilmemiz adına bundan sonraki dönemde FONETSAN A.Ş. olarak yolumuza devam ediyoruz.

 

Güncel Haberler

Bütün Haberler

Çalışma Saatlerimiz

Pazartesi - Cuma
09:00 - 18:00
Cumartesi
09:00 - 14:00
Pazar
Kapalı