• Bizi Arayın: +90 232 441 16 61
  • Email: info@fonetsan.com.tr
  • Çalışma Saatlerimiz: 09:00 - 18:00

otel reservation

Otel Telefon Santralleri ve Çözümleri

Ceyhan İletişim Sistemeleri olarak bitirdiği bir çok otel santral projesi ile 20 yıllık telefon santrali yetkili teknik servisliği ve satış tecrübesiyle oteliniz için en ideal ve en ekonomik telefon santral sistemini kullanmanızı olanak sağlar.Günü birlik çözümler yerine uzun vadeli çözümleri ilke edinmiş firmamız.Güler yüzlü ve profesyonel teknik ekibiyle daima sorularınız için hazırdır.
Otel Telefon Santrali kullanırken hizmet kalitesini yükseltip bir yandanda tasarruf sağlayıp bir yandanda teknolojinin üstünlüklerinden yararlanabilir.Profesyonel sesli yanıt sistemi kullanabilir 7/24 saat esasına göre dilediği saatte otomatik mesajla karşılama yapabilirsiniz.Yurt dışından gelen çağrıları farklı dillerde karşılayabilir,otel departmanlarına robot operatör üzerinden kolay olarak direkt ulaşım sağlayabilirsiniz.İstediğiniz abonelere sesli mesaj bıraktırabilir arayan kişilere profesyonel güçlü bir duruş sağlayabilirsiniz.
Otel için alınacak santrallerde caller ID özellikli olmasına dikkat etmeniz gerekir.Bu sayede arayan numarayı görebilirsiniz ve hangi müşterinin aradığını kolaylıkla tesbit edebilirsiniz.Fidelyo veya başka otel yazılımlarıyla müşteri oda telefonu dış hat kullanım ücretlerini,otamatik uyandırma-check in-check out yani oda hattı otamatik açılma ve otamatik kapanma,minibar ücret göndermi,oda temiz veya oda kirli bilgisini,oda rezerveli bilgisini detaylı rapor bilgisi gibi hizmetleri kullanabilirsiniz.
Otel için alınan telefon santralleri teknolojiye açık olması sınırlı özelliklerde olmaması otel için haberleşmemesinin aksamamasını sağlar.Buna göre otel santrali alınması gerekir.Otel içinde sabit durmayan kullanıcılar(personel) için baz istasyonu ile dect tanıtarak tüm otel içinde haberleşmeyi sağlamanız mümkündür.Bu dect sistemi telefon santralin özelliğine göre  ıp dect veya sıradan dect telefonu kullanarak olabilir.Böylelikle gezen teknik servis,idari işler personeli gibi... personellerinizin dahili telefonu mobil kullanım rahatlığı ile kesintisiz iletişim kurabilirsiniz.
Ceyhan İletişim Sistemleri olarak bitirdiği bir çok otel santral projesi ile 20 yıllık telefon santrali yetkili teknik servisliği ve satış tecrübesiyle oteliniz için en ideal ve en ekonomik telefon santral sistemini kullanmanızı olanak sağlar.Günü birlik çözümler yerine uzun vadeli çözümleri ilke edinmiş firmamız.Güler yüzlü ve profesyonel teknik ekibiyle daima sorularınız için hazırdır.

 

SANAL SANTRAL ÇÖZÜMLERİ

Avantajlar

Ekonomik, Profesyonel ve Güvenli İletişim

 
Tüm Şubeleriniz İçin Tek Santral

Sanal Santral ile tüm şubeleriniz için ayrı ayrı değil tek santral üzerinden haberleşirsiniz.Şubeleriniz kendi aralarında sınırsız ve ücretsiz görüşürler.

 
Her Yerden Ulaşılabilir Olun

Sanal Santral ile ofisiniz veya çalışanlarınız nerede olursa olsun, sadece internet bağlantısının olması çalışması için yeterlidir.

 
Sadece İhtiyaçınız Kadar Kiralayın

Sanal Santral ile ileride ihtiyaç duyacağınız yapıyı şimdiden ödemenize gerek yok. Kolay bir şekilde istediğinizde santral sisteminizi büyütebilirsiniz.

 
Kolay ve Ücretsiz Taşınır

Ofisinizi taşırken kolaylıkla santralinizi taşırsınız, tek yapmanız gereken yeni ofisinizde bir internet bağlantısı olması. Taşıma işlemleriniz devam ederken sorun yaşamamanız için çağrılarınız yönlendirme ile çalışabilir.

 
Sabit Ücret Yok

Hattınızı Sanal Santral operatörlüğüne taşıyarak sabit ücretlerden kurtulabilirsiniz. Sabit hat ücreti ödemeden özgürce hattınızı kullanabilirsiniz.

 
Ekonomik Görüşme Paketleri

Sanal Santral kurumsal ses hizmeti ile görüşme maliyetlerinizi %80'e varan oranlarda düşürebilir, kaliteli hizmete daha ekonomik fiyatlarla sahip olabilirsiniz.

İstediğiniz tüm özellikler!

Sanal Santral kendi telefon altyapınızı kurmanız ve yönetmeniz için kolaylık sağlıyor.

 

Karşılama Robotu (IVR)

Sizi arayanlara profesyonel bir karşılama anonsu ile karşılama sağlayıp, kolayca istedikleri kişiye ve departmana ulaşmasını sağlayabilirsiniz. Veritabanı entegreli özel çözümleriniz için sanal santral  özelliğimizden faydalabilirsiniz.

Görüşme Ses Kaydı

Sanal Santral ile santralinizdeki tüm ses görüşmelerini kayıt altına alabilir, müşteri şikayeti durumunda analiz etmek üzere anında indirebilir ve dinleyebilirsiniz.

Detaylı Raporlama Özelliği

Sanal Santral ile santralinize gelen ve giden tüm çağrıların detaylı raporlamasını alabilir, çağrı merkezi seyiyesinde bu raporlarınızı yorumlayabilirsiniz. Bu raporlama modülü ile her çağrınızı özenle değerlendirip satışlarınızı attırabilirsiniz.

 

SMS Modülü

Santral sisteminizle entegre sms gönderme işlemleri yapabilirsiniz. Arayanlara otomatik sms gönderme,Cevapsız çağrıları sms gönderme, İstediğiniz bilgileri müşterilerinize sms gönderme işlemlerini yapabilirsiniz.

 

Yazılım Entegrasyonu

Sanal Santral'i kullanmış olduğunuz CRM veya yazılımınızla entegre edebilirsiniz. Yazılımınız üzerinden gelen çağrıları görebilir ve çağrı başlatabilirsiniz.

 

Cevapsız Çağrı Bildirimi

Sanal Santral'de sizi arayıp ulaşamayan müşterileriniz anında mail olarak size gönderilir. Satış, teknik, muhasebe gibi her departmanınıza özel cevapsız çağrı bildirimi ayrı ayrı yapılabilir.

 

Fonetsan

FONETSAN
Teknoloji Danışmanlığı & Proje Şirketi

FONETSAN Bilgi Teknolojileri ve Mühendislik A.Ş. olarak; 2000 yılında çıkmış olduğumuz bu yolda siz değerli iş ortaklarımiz ile birlikte İzmir'in sayılı teknoloji çözümleri firmalarından biri olduk. Bu süreçte; birbirinden değerli projelere imza attık. Türkiyenin önde gelen projeleri dahil olmak üzere güçlü markalar ile sonuca giden projelerde yer alarak sizlere hizmet vermenin gururunu yaşamaktayız. Bugüne geldiğimizde sizlere daha kapsamlı ve profesyonel hizmetler verebilmemiz adına bundan sonraki dönemde FONETSAN A.Ş. olarak yolumuza devam ediyoruz.

 

Güncel Haberler

Bütün Haberler

Çalışma Saatlerimiz

Pazartesi - Cuma
09:00 - 18:00
Cumartesi
09:00 - 14:00
Pazar
Kapalı