• Bizi Arayın: +90 232 441 16 61
  • Email: info@fonetsan.com.tr
  • Çalışma Saatlerimiz: 09:00 - 18:00

otel hotspot

Otel HotSpot Çözümleri ve Sistemlerimiz

Hotspot, umuma açık mekânlarda internet erişiminin kablosuz olarak ortak kullanıma sunulmasını sağlayan hizmettir. Özellikle şirketler, okullar, restoranlar ve otellerde kullanılan Hotspot, günümüzde oldukça yaygınlaşmıştır.

Hotspot Nasıl Kullanılır?

Hotspot hizmetinin sunulduğu mekânlarda internet erişimi Wi-Fi teknolojisi ile sağlanır. İnternetin ortak kullanıma sunulduğu mekânlarda Ceyhan İletişim aracılığıyla internet hizmetinin kullanıcılara ayrı ayrı dağıtımı sağlanır.

Ceyhan İletişim kullanılan mekânlarda internet hizmetinize bir şifre koymanıza gerek yoktur. Şifresiz sunulan internet erişimi, doğrulama yöntemleri sayesinde kullanıcılar tarafından kolaylıkla kullanılabilmektedir. Bu yöntemle hem internet güvenliği sağlanmış olur hem de müşteri ve misafirlerin şifre öğrenme sorunu ortadan kalkmış olur. WiFihotspot

Günümüzde internet erişiminin hızlı ve güvenli olduğu mekânlar daha çok tercih edilmektedir. Ceyhan İletişim hizmetini satın alan otel, kafe vb. mekânlar müşterilere daha kaliteli ve güvenli bir internet deneyimi yaşatma imkânı bulur. Bu sayede Ceyhan İletişim kullanan mekânlar müşterilerin daha sık ziyaret ettiği yerler olur.

 T.C Kimlik Doğrulama: Özellikle hotel, internet cafe, yurt gibi internet hizmeti veren birimlerde  kullanıcıların Tc kimlik bilgilerini internetten doğrulatmak suretiyle internete girişlrine izin verir. Eğer tc kimlik numarası, Adı Soyadı , Doğum Tarihi bilgileri doğrulanırsa kullanıcıyı inernete çıkarır. Sistem  loglarına bu şekilde kayıtlanır.

T.C. kimlik doğrulamalı hotspot internet sistemi ile müşterileriniz internete tc kimlik bilgilerini girerek giriş yapabilirler. Sistem nüfus kimlik idaresinden online tc kimlik doğrulaması yaparak çalışır. Kişi tc kimlik bilgilerini doğru giriş yaparsa internete giriş yapabilir. Bu sistemle beraber aynı anda sms li hotspotta aynı anda kullanılabilir. Kişinin tc kimlik bilgileri doğrulanırsa yazdığı cep numarasına kullanıcının gireceği şifre sms olarak gönderilebilir.

 Kurumsal firmalarda bir çok uygulama harici veritabanları üzerinden doğrulama yaparak yetkilendirme yapmaktadır. Hotspot ve güvenlik duvarı uygulamalarında harici yazılım , veritabanı entegrasyonu firmalarda bir çok kolaylık sağlamaktadır. 

3. Parti Uygulamalar ile Entegrasyon Örneği 
Otel Uygulamalarının veritabanlarında bulunan check in yapmış müşterilerin doğrulanmasını ve internete çıkışını sağlayabilir, kart okuma sistemleri ile entegre çalışarak firma kurumu ziyaret eden kişinin bilgilerini doğrulanabilir.

Müşteri karşılama ekranı müşterinin isteğine göre ayarlanabilir.

Müşterilerinize belli süre boyunca internet erişimi verebilirsiniz, bunun için sadece Ceyhan İletişim'in satış ve servisisini yaptığı  Firewall cihazları  arayzünden kullanıcı açmanız yeterli olacaktır.

Müşteri karşılama ekranı müşterinin isteğine göre ayarlanabilir.

Fonetsan

FONETSAN
Teknoloji Danışmanlığı & Proje Şirketi

FONETSAN Bilgi Teknolojileri ve Mühendislik A.Ş. olarak; 2000 yılında çıkmış olduğumuz bu yolda siz değerli iş ortaklarımiz ile birlikte İzmir'in sayılı teknoloji çözümleri firmalarından biri olduk. Bu süreçte; birbirinden değerli projelere imza attık. Türkiyenin önde gelen projeleri dahil olmak üzere güçlü markalar ile sonuca giden projelerde yer alarak sizlere hizmet vermenin gururunu yaşamaktayız. Bugüne geldiğimizde sizlere daha kapsamlı ve profesyonel hizmetler verebilmemiz adına bundan sonraki dönemde FONETSAN A.Ş. olarak yolumuza devam ediyoruz.

 

Güncel Haberler

Bütün Haberler

Çalışma Saatlerimiz

Pazartesi - Cuma
09:00 - 18:00
Cumartesi
09:00 - 14:00
Pazar
Kapalı