• Bizi Arayın: +90 232 441 16 61
  • Email: info@fonetsan.com.tr
  • Çalışma Saatlerimiz: 09:00 - 18:00

COMMSCOPE

Daha akıllı sistemler ile daha fazla kar elde etme olanağına sahip olabilirsiniz. Commscope çalışmalarının bina içi kapsam, mülk değeri ve çalışma performansının %28’lik bir artışa sahip olduğu görülüyor.

Ege bölgesinde, özellikle İzmir’de hizmet sağlayan firmamız ile Commscope çözümlerinde başarı sağlamakta ve müşterilerimize en iyi hizmeti verme gayreti içerisindeyiz.

COMMSCOPE ÇÖZÜMLERİMİZ

KURUMSAL AĞLAR

Bina sahipleri ve gayrimenkul geliştiricileri daha karlı, teknolojiye çabuk adapte sistemler için aşağıdaki Commscope kurumsal ağ çözümlerini tercih ederek kar edebilir:

Bina içi sorunsuz kablolama

Sınıfının en iyi yapısal kablolama çözümleri

Otomatik altyapı yönetimi

Ethernet üzerinden değerli güç çözümleri

 

KABLOSUZ AĞLAR

Bina sahipleri ve gayrimenkul geliştiricileri daha karlı, teknolojiye çabuk adapte sistemler için Commscope kablosuz ağ çözümlerini tercih ederek kar edebilir.

VERİ MERKEZİ

Kurumsal veri merkezinizi geleceğe hazır hale getirin CommScope ile modern bir veri merkezini tasarlamak, uygulamak ve sürdürmek için neyin gerekli olduğunu biliyoruz. Ancak, bazen sahip olduklarınızla çalışmak zorunda olduğunuzu da anlıyoruz.

Bu nedenle, şu anda altyapınıza kusursuz bir şekilde uyan, ancak gelecekte daha yüksek hızlara kolayca geçirilebilecek bir dizi sağlam ve uygun maliyetli bakır ve fiber altyapı çözümü sunuyoruz.

Günümüzün kurumsal veri merkezleri genellikle, işletmenizin büyümesi sırasında çeşitli zamanlarda bir araya getirilen karmaşık, iç içe geçmiş bir çözüm ağı olduğundan, ağınızı ve bağlantınızı yönetmenize ve optimize etmenize yardımcı olabilecek bir dizi akıllı çözüm sunuyoruz:

Esnek, yüksek hızlı bir geçiş platformu

Sınıfının en iyisi önceden hazırlanmış fiber ve bakır bağlantısı

Kapsamlı otomatik altyapı yönetimi çözümü

Uçtan uca SYSTIMAX® yapısal kablolama çözümleri

Kurulumu kolay FiberGuide® optik kanal

Kurumsal veri merkezinizdeki her yeni geliştirmeyle sizi gelecek için hazırlıyoruz.

KABLOLU AĞLAR

Merkez ofisinizi CommScope ile yapın ve daha çevik olun

Merkez ofisinizde (CO) veya headend'de (HE) değişiklik yapsanız da, CommScope daha fazla esneklik ve ölçeklenebilirlik sağlayan çok çeşitli kablolu ağ çözümleri sunar.

Bir endüstri lideri olarak, evden eve fiber (FTTH) ve DOCSIS 3.1'in dışarıdaki tesisinizi ve CO / HE'nizi etkileyebilecek bir ivme kazandığını biliyoruz. Ancak, gelecekte CO / HE’nizin evrimini etkileyecek yeni trendler ve teknolojiler de görüyoruz:

Ağ fonksiyonları sanallaştırma (NFV)

Yazılım tanımlı ağ (SDN)

Kenar hesaplama

Bu nedenle, talebe bağlı kapasitenizi arttırmanıza ve yeni uygulamaların ve hizmetlerin dağıtım hızını arttırmanıza yardımcı olmak için çeşitli bağlayıcı seçenekleriyle (SC, LC ve MPO kasetleri) optik dağıtım çerçeveleri (ODF'ler) dahil olmak üzere bir dizi CO / HE çözümü sunuyoruz. .

CommScope'ta ağ çözümlerinin tek bedene uymayacağını biliyoruz. Bu yüzden, zorluklarınızı dikkatlice dinliyor ve ağınızı en iyi şekilde yapmanıza yardımcı olacak yenilikler yaratıyoruz.

Kullandığımız CommScope ürünlerinden bazıları:

Uniprise UKJ Series Keystone Modular Jack, RJ45, category 6, T568A/T568B, unshielded, without dust cover, blue t006 r30623 v3
High Density 1U modular cassette sliding Panel, accepts (4) InstaPATCH® 360 modules or MPO panels, providing up to 48 duplex LC ports, or up to 32 MPO ports  t006 r31547 v3
Fiber Optic Patch Cord, Duplex, Multimode, OM3, SC/UPC to SC/UPC, 10 m  t006 r27575 v3
FIST-GSS2 Fiber Splice Panel, 3RU, 19 in, gray  t006 r22108 v3
Ultra Low Loss (ULL) LazrSPEED® 550 WideBand OM5 LC to Unconnectorized, Fiber Pigtail, 1.6 mm Duplex, LSZH  t006 r30771 v3

884044214/10, Cat6 U/UTP Cable, 4 Pair, Simplex, LSZH, 23 AWG, 305 m CommPak box, White

 

760237040 24 Port DDM Patch Panel, SL, UTP, 1U, Unloaded

 
DDM patch panel organizer set  

1375055-1 Cat6 UTP SL Jack, Almond, Without Dust Cover

 

NPC06UZDB-WT050C RJ45 Patch Cord, Cat6, U/UTP, LSZH, 50cm, white

 

NPC06UZDB-WT001M RJ45 Patch Cord, Cat6, U/UTP, LSZH, 100 cm, white

 

 

Fonetsan

FONETSAN
Teknoloji Danışmanlığı & Proje Şirketi

FONETSAN Bilgi Teknolojileri ve Mühendislik A.Ş. olarak; 2000 yılında çıkmış olduğumuz bu yolda siz değerli iş ortaklarımiz ile birlikte İzmir'in sayılı teknoloji çözümleri firmalarından biri olduk. Bu süreçte; birbirinden değerli projelere imza attık. Türkiyenin önde gelen projeleri dahil olmak üzere güçlü markalar ile sonuca giden projelerde yer alarak sizlere hizmet vermenin gururunu yaşamaktayız. Bugüne geldiğimizde sizlere daha kapsamlı ve profesyonel hizmetler verebilmemiz adına bundan sonraki dönemde FONETSAN A.Ş. olarak yolumuza devam ediyoruz.

 

Güncel Haberler

Bütün Haberler

Çalışma Saatlerimiz

Pazartesi - Cuma
09:00 - 18:00
Cumartesi
09:00 - 14:00
Pazar
Kapalı