• Bizi Arayın: +90 232 441 16 61
  • Email: info@fonetsan.com.tr
  • Çalışma Saatlerimiz: 09:00 - 18:00

OTEL ÇÖZÜMLERİ TEKNOLOJİLERİ

 

Otellerde kullanılan teknoloji ürünleri ve hizmetleri, otel yatırımlarında ve planlamasında önemli bir yere sahiptir. Ancak bu önem iç/dış mimari, mutfak, personel, dekorasyon, bina, yiyecek/içecek vb. konular kadar gündeme alınmıyor ve yanlış seçimler yapılabiliyor.

Teknolojinin çok hızlı kendini yenilemesi neticesinde eskiyen sistemler bakım ve güncelleme işlemlerine ihtiyaç duyacaktır. Bu hız karşısında durabilmek veya ayak uydurabilmek açısından planlama yapılırken 5-10 arası süreler göze alınarak planlama yapılması yerinde bir karar olacaktır.

Bu nedenle danışmanlarınızı doğru seçmek büyük önem taşır. Ceyhan İletişim olarak bizim misyonumuz sizlere kurumsal çerçevede uygun çözümler üretip geliştirmek ve firmanızı bir üst seviyeye taşımaktır. 

 

antalya kas

  Geleceğin otel teknolojileri, yapılan çalışma ve denemeler gibi konularda Ege Bölgesi ve İzmir’de 2000 yılından bu yana destek hizmetleri sağlıyoruz.

                        

Fonetsan

FONETSAN
Teknoloji Danışmanlığı & Proje Şirketi

FONETSAN Bilgi Teknolojileri ve Mühendislik A.Ş. olarak; 2000 yılında çıkmış olduğumuz bu yolda siz değerli iş ortaklarımiz ile birlikte İzmir'in sayılı teknoloji çözümleri firmalarından biri olduk. Bu süreçte; birbirinden değerli projelere imza attık. Türkiyenin önde gelen projeleri dahil olmak üzere güçlü markalar ile sonuca giden projelerde yer alarak sizlere hizmet vermenin gururunu yaşamaktayız. Bugüne geldiğimizde sizlere daha kapsamlı ve profesyonel hizmetler verebilmemiz adına bundan sonraki dönemde FONETSAN A.Ş. olarak yolumuza devam ediyoruz.

 

Güncel Haberler

Bütün Haberler

Çalışma Saatlerimiz

Pazartesi - Cuma
09:00 - 18:00
Cumartesi
09:00 - 14:00
Pazar
Kapalı