• Bizi Arayın: +90 232 441 16 61
  • Email: info@fonetsan.com.tr
  • Çalışma Saatlerimiz: 09:00 - 18:00

 

images.jpg

ZyWALL Serisi VPN güvenlik duvarları, çok bölgeli dağıtımlar için en hızlı performansı sağlamak üzere tasarlanmıştır.

Hızlı ve güvenli ürün yazılımı yükseltmeleri

Ürün yazılımı güncellemelerini bulma - cihazınız için doğru sürümleri belirleme ve kurulumlarını yönetmekten bahsetmiyorum bile - karmaşık ve kafa karıştırıcı bir sıkıntı olabilir.

Zyxel VPN Firewall bunu yeni Cloud Helper servisi ile çözer. Cloud Helper, güncel üretici yazılımı bilgilerinin aranması için basit bir adım sağlar. Özgünlüğünü ve güvenilirliğini sağlamak için resmi veritabanımızdan çıkarıldıktan hemen sonra yeni ürün yazılımı kullanıma sunulur.

vpn_300_100_50_cover_600x400.jpg

Erişim Genişletme için En İyi TCO

İnsanlar zamana veya yere bakmaksızın ağ erişimini bekler. Sonuç olarak, sıcak noktalar sürekli genişleyen konumlardaki çeşitlilikte talep görüyor. Zyxel AP Denetleyici teknolojisi ile entegre Zyxel Business Firewall Serles, kullanıcıların merkezi bir kullanıcı arayüzünden 130 AP'ye kadar yönetmelerini sağlar. Ek olarak, Zyxel Hotspot Management, Faturalandırma Sistemi, Duvarlı Bahçe, Çoklu Kimlik Doğrulama, 3. Parti Sosyal Giriş ve Kullanıcı Sözleşmesi gibi kullanıcı dostu araçlarla işletme ağları için birleşik bir çözüm sunar. Zyxel Business Firewall Serles ile işletmeler artık yönetilen bir Wi-Fi ağını en az çabayla dağıtabilir veya genişletebilir. Management, Faturalandırma Sistemi, Duvarlı Bahçe, Çoklu Kimlik Doğrulama, 3. Parti Sosyal Giriş ve Kullanıcı Sözleşmesi gibi kullanıcı dostu araçlarla işletme ağları için birleşik bir çözüm sunar. Zyxel Business Firewall Serles ile işletmeler artık yönetilen bir Wi-Fi ağını en az çabayla dağıtabilir veya genişletebilir. Bahçe, Çoklu Kimlik Doğrulama, 3. Parti Sosyal Giriş ve Kullanıcı Sözleşmesi gibi kullanıcı dostu araçlarla işletme ağları için birleşik bir çözüm sunar. Zyxel Business Firewall Serles ile işletmeler artık yönetilen bir Wi-Fi ağını en az çabayla dağıtabilir veya genişletebilir.

İzmir il'inde faaliyet gösteren Ceyhan İletişim Sistemleri İzmir ağırlıklı özellikle Ege Bölgesinde ve tüm Türkiye'de Zywall firewall istekleriniz ile hizmetinizdedir.Tüm soru ve sorunlarınızda bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Zyxel-Zywall-USG60-13_300_300.jpg

Dahili Kablosuz AP

Tek-radyo ve çift-radyo kablosuz erişim noktaları ile oluşturulmuş ZyXEL USG40W ve USG60W perakende ve ofis ortamları için idealdir. USG60W, gerek 2.4 GHz gerek 5 GHz spektrumu üzerinden Wi-Fi sağlayan 802.11 a/b/g/n teknolojisini entegreeder.

 Zyxel-Zywall-USG60-14_300_300.jpg

Entegre WLAN Kontrol Birimi

Entegre WLAN kontrol birimi CAPWAP'ı destekler, merkezi doğrulama ve ağ üzerinde çoklu AP'lerin erişim yönetimini sağlar. ZyXEL USG Performans Serisi varsayılan olarak 2 AP, lisansı beraber 10 AP'ye kadar yönetim olanağı tanır..

Zyxel-Zywall-USG60-3_300_300.jpg

Tümleşik Ağ Güvenlik PolitikasıTümleşik ağ güvenlik politikası güvenlik duvarı ve güvenlik ile ilgili politikalara yönelik olarak nesne tabanlı yönetim ve birleşik konfigürasyon arayüzü sunar. Kullanıcılar, her UTM özelliğine tüm politika kriterlerini kolaylıkla uygulayabilir, konfigürasyon süresini kısaltabilir ve daha modern politika yönetimi sağlayabilir.

Zyxel-Zywall-USG60-4_300_300.jpg

Uygulama ZekasıZyXEL’in USG Performans Serisi 3.000'i aşkın sosyal, oyun, üretkenlik ve diğer Web uygulamaları ile davranışlarını tespit, kategorize ve kontrol edebilir. Kullanıcılar üretkenliği artırmak ve bantgenişliği ihlalini önlemek için üretken uygulamalara öncelik tanıyarak, kabul edilebilir olanları durdurabilir ve verimsiz olanları bloklayabilir.

Zyxel-Zywall-USG60-5_300_300.jpg

Anti-VirusKaspersky SafeStream II ağ geçidi anti-virüsü ile çalışan ZyXEL USG'leri, kötü amaçlı yazılımlar ve tehditler daha ağınıza girmeden kapsamlı ve gerçek zamanlı koruma sağlar. ZyXEL USG'ler 650.000'i aşkın virüsü henüz geçitteyken tespit edip bloklayabilir ve stream-based virüs tarama teknolojisi ile hızlı tarama sağlar.

Zyxel-Zywall-USG60-6_300_300.jpg

Saldırı Tespit Etme & Önleme (IDP)ZyXEL'in IDP sistemi basit port ve protokol tabanlı güvenlik duvarlarının göremediği sistem açıklarını incelemek üzere çoklu katmanları ve protokolleri tarayabilen detaylı paket taraması (DPM) teknolojisinden yararlanır. ZyXEL'in IDP sistemi, bir kötü amaçlı yazılım imzaları veritabanı ile yanlış pozitifleri elimine eder ve bilinmeyen gizli kapılardan gelen ihlallere karşı etkili koruma sağlar.

 Zyxel-Zywall-USG60-7_300_300.jpg

Anti-SpamBulut tabanlı IP sistemi ile, ZyXEL anti-spam, çok çeşitli trafik kaynaklarından gelen en son gönderici verilerini analiz ederek hassas, zero-hour spam koruması sunabilir. Spam dili ve formatı ne olursa olsun ilk bir kaç dakika içinde spam salgınını tespit edebilir.

Zyxel-Zywall-USG60-8_300_300.jpg

İçerik FiltrelemeZyXEL içerik filtreleme iş ile ilgili olmayan ya da kötü amaçlı web sitelerine erişimin taranmasına yardımcı olur. Sürekli analiz edilen ve izlenen 140 milyarı aşkın URL'nin yer aldığı yoğun, bulut tabanlı veritabanı ile ZyXEL kötü amaçlı Web içeriklerine karşı oldukça hassas, kapsamlı ve anında koruma sağlar.

Zyxel-Zywall-USG60-9_300_300.jpg

Daha Güçlü VPNDaha Güçlü VPNZyXEL USG'leri, çok çeşitli siteden-müşteriye ve siteden-siteye VPN dağıtımı için IPSec ve SSL VPN üzerinden yüksek- throughput IPSec, L2TP desteği sağlar. Gelişmiş SHA-2 şifreleme özelliği ile güçlendirilmiş ZyXEL USG'leri işletme iletişimlerine yönelik en güvenli VPN hizmetini sunar.

 

Zyxel-Zywall-USG60-10_300_300.jpg

Dual-WAN & Mobil BantgenişliğiZyXEL USG Performans Serisi, dual-WAN ve mobil bantgenişliği desteği ile yüksek internet çalışma süresi sağlar. Dual-WAN, aktif-aktif yük dengelemesi veya aktif-pasif yük devretme için iki Ethernet WAN bağlantısı ile çalışır. Kapsamlı mobil bantgenişliği USB modemleri de WAN desteği ile desteklenmektedir.

Zyxel-Zywall-USG60-11_300_300.jpg

Fansız TasarımZyXEL USG Performance Serisi işletim ortamındaki toz ve kirlerden korunmak için güçlü bir fan tasarımı sunar ve çalışma ortamınızda sessiz bir şekilde çalışır. 

çözümler

Fonetsan

FONETSAN
Teknoloji Danışmanlığı & Proje Şirketi

FONETSAN Bilgi Teknolojileri ve Mühendislik A.Ş. olarak; 2000 yılında çıkmış olduğumuz bu yolda siz değerli iş ortaklarımiz ile birlikte İzmir'in sayılı teknoloji çözümleri firmalarından biri olduk. Bu süreçte; birbirinden değerli projelere imza attık. Türkiyenin önde gelen projeleri dahil olmak üzere güçlü markalar ile sonuca giden projelerde yer alarak sizlere hizmet vermenin gururunu yaşamaktayız. Bugüne geldiğimizde sizlere daha kapsamlı ve profesyonel hizmetler verebilmemiz adına bundan sonraki dönemde FONETSAN A.Ş. olarak yolumuza devam ediyoruz.

 

Güncel Haberler

Bütün Haberler

Çalışma Saatlerimiz

Pazartesi - Cuma
09:00 - 18:00
Cumartesi
09:00 - 14:00
Pazar
Kapalı