• Bizi Arayın: +90 232 441 16 61
  • Email: info@fonetsan.com.tr
  • Çalışma Saatlerimiz: 09:00 - 18:00

Şirketimizin Tarihçesi

Kanıtlanmış yeteneklerimizin uzun bir geçmişi var. Bu yeteneklerimize ulaşmak için çok zaman harcadık. Müşterilerimize sunduğumuz bu kazanılmış yeteneklere nasıl ulaştığımıza dair size epey uzun bir tarihçe hazırladık. Buyrun size yapacaklarımız yaptıklarımızın teminatıdır ile ilgili her şey ;)

 

 

2000

 

Şirketİmİz Kuruldu

Şirketimiz 2000 yılında 2 kişi ile ilk faaliyetlerine İzmir Çankaya'da başladı. Ege Bölgesi başta olmak üzere tüm Türkiye'ye hizmet vermeye başladı.

2001

NETSİS YETKİLİ SATICISI

Turkiye'nin lider ERP yazılımlarında Netsis Yazılımın Yetkili Satıcılığını alıp Netsis Kurulum, Uyarlama, Eğitim ve Danışmanlığını vermeye başladık.

2003

İLK YAZILIMIMIZ

BluCode Pdks Yazılımımızı tamamladık ve satışına başladık. Pdks Yazılımımız kısa zamanda  1000+ noktada hizmet vermeye başladı.

2005

Koç.Net Ses ÇÖZÜM ORTAKLIĞI

Koç Holdinge bağlı Koç.Net Ses Çözüm Ortaklığımız ile Müşterilerimizin ses hatlarını Koç.Net üzerinden taşımaya başladık.Bunun sayesinde müşterilerimize ses kalitesi ve fiyat avantajı sunmuş olduk.

2005

SOHOTİCARİ ERP YAZILIMI

Soho Ticari Muhasebe Yazılımımızın ilk kodlarını yazmaya başladık.

KUTU KIRMIZI

2006

TSE BELGESİ

Teknik Servisimiz TSE belgesi alarak kalitesini arttırdı.

 

2006

HİZMET VERDİĞİMİZ MÜŞTERİ SAYIMIZ 1000+

Tüm Türkiye genelinde 1000+ müşteriye hizmet ve ürün götürerek başarılarımızı perçinlemiş olduk.

2007

TARIM BAKANLIĞI İTHALAT-İHRACAT-TRANSİT YAZILIM PROJESİ

Tüm Türkiye de çalışan Tarım Bakanlığı Zirai Karantina kurumlarının ihracat,ithalat,transit operasyonlarını yönetecek otomasyon yazılımımız ZKYS (Zirai Karantina Yönetim Sistemi )'yi  devreye aldık.

2008

HİZMET VERDİĞİMİZ MÜŞTERİ SAYIMIZ 3000+

Tüm Türkiye genelinde 3000+ müşteriye hizmet ve ürün götürerek mutlu müşteri sayımızı 3000 üzerine taşıdık..

2011

WINCOR NIXDORF ÇÖZÜM ORTAKLIĞI

Alman Markası Wincor Nixdorf Çözüm Ortağı olarak Ege ve Akdeniz Bölgesindeki Marketlerin Yazar Kasa Pos sistemlerinin satışını ve servisini vermeye başladık.

2013

osmangazi köprüsü fiber ve ıp kamera altyapısı

Bursa - İstanbul arasındaki Osmangazi Köprüsünün (İzmit Körfez Köprüsü) ayakların denize batırılma işleminin fiber otomasyonunu tamamladık.Köprü ayaklarının deniz içerisinde olan kesonların düz bir zemine sabitlenmesi işleminde kullanılan yine fiber altyapı ile Samsung IP Kamera sitemini devreye aldık.

01 OSMANGAZI KOPRUSU 02 OSMANGAZI KOPRUSU 03 OSMANGAZI KOPRUSU

2014

CTS DEMIR ÇELİK -ıran faıco

İran Sari de bulunan Faico Demir Çelik Fabrikasının otomasyonunda kullanılan fiber optik altyapı , Ip Kamera kurulumları ve Network altyapısının oluşturulması şirketimiz tarafından başarıyla yapılmıştır

faico

 

2014

IRAK ERBIL TACSER YAPI

Irak Erbil de faaliyetlerine başlayacak olan Tacser Yapı Market'in tüm altyapısı, Kamera Sistemleri, Network Sistemleri, Sistem Odası kurulumu, Sanallaştırma Server Kurulumları ve Netsis Yazılımı ile Yapı Marketin Satış ve finans otomasyonu şirketimiz tarafından devreye başarıyla alınmıştır.

2015

EXPO ANTALYA

EXPO2016 Antalya'da Transmisyon planlama işlerini ve Fiber Optik sonlandırma (o gün için tek projede Türkiye rekoru: 11753 Fusion Splice) işlerini başarıyla tamaladık ve teslim ettik.

2015

e-devlet entegrasyonu

Tüm Türkiye de 100+ dan fazla frimanın Netsis Yazılımı ile e-devlet dönüşümüne katkıta bulunduk ve firmaların e-fatura, e-arşiv, e-defter uygulamarının kurulması ve uyarlanması konularında yanlarında olduk, devreye aldık.

netsis e fatura logo       netsis e defter logo        netsis e arsiv logo

2016

ALMANYA IP KAMERA SISTEM ODASI ACCESS POINT

Almanya Paderporn Geseke Bölgesindeki 500 yataklı Otel Projemizde İp Kameralar, Sistem Odası, Kabinet Düzenleme, Accsess Point ve Otel Programı işlerini devreye aldık.

2016

2.hava ana jet üssü

İzmir Çiğli de faaliyet gösteren 2.Ana Hava Jet Üssü'ye ait misafirhanelerin Kabinet işleri, Access Point işleri, Kablolu-Kablosuz Network Kurulumları ve Ups Hatları işlerini devreye aldık ve sorunsuz teslim ettik.

2016

ENKA HOLDİNG DOĞALGAZ ÇEVRİM SANTRALLERİ

Enka Holding'e bağlı Doğalgaz Çevrim Santrallerinin fiber sonlandırma işlerini tamamladık ve OTDR testlerini yaparak müşteriye teslim ettik.

ENKA

 

2017

Güneş enerjisi sistemleri entegratörlüğü

Konar Enerji kontrolünde başta Eczacıbaşı, Limak Holding, Akfen Holding, Harran Üniversitesi gibi önemli yatırımcıların toplamda  50 MW lık tesislerinin  güvenlik ve network sistemlerini devreye almaya başladık.

 fonetsan ges 

2017

RÜZGAR ENERJİSİ SİSTEMLERİ ENTEGRATÖRLÜĞÜ

Bilgin Enerji'nin Soma daki 120 MW lık tesisinin fiber hatlarının sonlandırması ve test işlemleri ile RES lerede hizmet vermeye başladık.

res

2018

tınaztepe galen hastanesi

Tınaztepe Hastanelerinin Bayraklı'daki yeni binasında CCTV,Ses ve Anons, Data ve Telefon Altyapıları, Fiber Sonlandırmaları, Kablosuz ağ tasarımı, TV yayını gibi hizmetleri vererek hastaneler için komple çözümler üretmeye başladık.

galen

2018

IOM-ULUSLARARASI GÖÇ ÖRGÜTÜ

International Organization for Migration (Uluslararası Göç Örgütü) 'nün  Zayıf Akım tüm altyapısı, Ip Kamera Sistemleri, Network Sistemleri, Sistem Odası kurulumu, Geçiş Kontrol Access sistemi şirketimiz tarafından devreye başarıyla alınmıştır.

IOM

2018

unchr-Birleşmiş Milletler Mülteciler Yüksek Komiserliği

Birleşmiş Milletler Mülteciler Yüksek Komiserliği'nin İzmir Ofislerinin Sistem Odası Kurulumu, Network Hatlarının devreye alınması, Access Point Kurulumları, Bakır Kabloların Fluke test  işlerini teslim ettik.

UNCHR

2019

HİZMET VERDİĞİMİZ MÜŞTERİ SAYIMIZ 6000+

Tüm Türkiye ile birlikte Almanya, İran, Irak, Peru ve Sudan ülkeriyle beraber  6000+ den fazla müşteriye hizmet ve ürün götürerek mutlu müşteri sayımızı 6000 üzerine taşıdık..

2019

AYDIN DEVLET SU İŞLERİ YENİ BİNASI

Aydın Devlet Su İşleri DSI yeni hizmet binası sistem odası hazırlıkları, yükseltilmiş taban işlemleri, Ip Kamera Kurulumları, Başkan Delege Sistemi ve Projeksiyon işlemleri tarafımızdan kurulup müşterimize teslim edilmiştir.

DSI

2019

WEBHELP TÜRKİYE

Dünyada 50.000 kişilik ekibiyle güçlü ve global bir oyuncu olan Webhelp firmasının İzmir Gaziemir'de bulunan hizmet binasının sistem odasının hazırlanması, Kabinet kurulumları, fiberoptik hatların sonlandırılması, Dahua geçiş kontrolu ile kapı geçişlerinin kontrol altına alınması, Yangın İhbar sisteminin devreye alınması, Ses ve anons sistemlerinin devreye alınması işlemleri tarafımızdan yapılmıştır.

webhelp

2019

KLEMSAN TÜRKİYE

Klemsan Bağlantı Elemanları İzmir Kemalpaşa Fabrikasındaki Zayıf Akım altyapısı, Fiber Optik Kabloların Sonlandırma İşlemleri, Otdr ve Fluke Testlerinin Yapılması, Network Sistemleri, Sistem Odası kurulumu, Ip Kamera Kurulumları, Geçiş Kontrol sistemleri şirketimiz tarafından devreye başarıyla alınmıştır.

KLEMSAN logo 3

2019

ARAS KARGO

Aras Kargo İzmir Pınarbaşı Tesislerindeki Zayıf Akım altyapısı, Fiber Optik Kabloların Sonlandırma İşlemleri, Otdr ve Fluke Testlerinin Yapılması, Network Sistemleri şirketimiz tarafından devreye başarıyla alınmıştır.

aras kargo

2020

AMWAY

Dünyanın önde gelen Amway markasının hizmet binasındaki tüm Ağ ve Bilgisayar Sistemlerinin Kurulumları, Yüksek Çözünürlüklü Güvenlik Kamera Sistemlerinin Devreye Alınması ve Telefon Hatlarının Altyapı ve Kurulum işlemleri başarıyla tamamlanmıştır.

amway

2020

Karayolları Genel Müdürlüğü

Karayolları Genel Müdürlüğünün İzmir Bornova'daki ofislerinde bulunan tüm Ağ ve Bilgisayar Sistemlerinin Kurulumları ve Elektriksel alt yapılarının kurulum işlemleri tarafımızdan yapılmıştır.

Karayolları Genel Müdürlüğü

2020

CS WIND

Kore'nin başarılı firması olan CS WIND 'in İzmir Aliağa'da bulunan tesislerindeki Fiber Optik Kabloların Sonlandırma İşlemlerini ve Network altyapısının oluşturulması şirketimiz tarafından başarıyla tamamlanmıştır.

CS WIND

2020

BAHÇEŞEHİR KOLEJI

Bahçeşehir Koleji'nin İzmir'deki ofislerinde Alt Yapı İyileştirme İşlemleri ve Tüm Ağ ve Bilgisayar Sistemlerinin Kurulumları tarafımızdan başarıyla gerçekleştirilmiştir. 

Bahçeşehir Koleji

2020

RED SEA HOTEL

Artur Trade firmasının Afrika kıtasında yaptığı projelerin teknoloji çözüm ortağı olarak Djibouti Red Sea Hotel’in kablosuz ağ altyapısını Zyxel Networks ürünleri ile yeniledik. Nebula bulut altyapısı sayesinde yurt dışındaki bir kurulumu, ürünlerin paketini dahi açmadan kolayca gerçekleştirebildik.

Daha fazla bilgi için tıklayınız.

Red Sea Hotel

2021

Sadal Tarım Makinelerİ

Fonetsan Bilgi Teknolojileri olarak; SADAL Tarım Makineleri Dış Tic. A.Ş.’nin dijital dönüşüm kapsamında ağ teknolojisi altyapı projesini planladığımız sürede başarı ile tamamladık.Bu projede Zyxel’in yeni nesil switch ve access pointleri ile Sadal Tarım Makineleri’nin tüm iletişim ihtiyaçlarını karşıladık.

Daha fazla bilgi için tıklayınız.

sadal

2021

İzmİR Ticaret OdasI - GezİCİ Karavan Projesİ

İzmir Ticaret Odası üyelerinin iş yapış şekillerinde dijitalleşmeye yönelik hizmet anlayışının geliştirilmesi amacıyla içerisinde dijitalleşmenin her seviyesindeki işletmeye hitap edecek yazılım ve donanımların yer aldığı bir Gezici Dijital Karavan ortaya konulmuştur. Bu karavan ile üyelerin faaliyet gösterdikleri bölgeler ziyaret edilerek üyelerin iş ve üretim süreçlerine adapte edebilecekleri dijital teknoloji, yazılım ve donanımlarla tanışmaları için bir ortam sunulmaktadır. Biz de Fonetsan Bilgi Teknolojileri olarak bu proje ile İzmir'de dijital dönüşümün bir parçası olduk.

Daha fazla bilgi için tıklayınız.

izmir ticaret odasi

2021

Kubilay Boya ve Kimya

Kubilay Boya için CCTV,Ses ve Anons, Data ve Telefon Altyapıları, Fiber Sonlandırmaları, Kablosuz ağ tasarımı, TV yayını gibi işlemleri tamamlayarak müşteriye teslim ettik.

2021

Zorlu Enerji

Zorlu Enerji için fiber sonlandırma işlerini tamamladık ve test işlemleri devreye aldık.

zorlu enerji 2

Fonetsan

FONETSAN
Teknoloji Danışmanlığı & Proje Şirketi

FONETSAN Bilgi Teknolojileri ve Mühendislik A.Ş. olarak; 2000 yılında çıkmış olduğumuz bu yolda siz değerli iş ortaklarımiz ile birlikte İzmir'in sayılı teknoloji çözümleri firmalarından biri olduk. Bu süreçte; birbirinden değerli projelere imza attık. Türkiyenin önde gelen projeleri dahil olmak üzere güçlü markalar ile sonuca giden projelerde yer alarak sizlere hizmet vermenin gururunu yaşamaktayız. Bugüne geldiğimizde sizlere daha kapsamlı ve profesyonel hizmetler verebilmemiz adına bundan sonraki dönemde FONETSAN A.Ş. olarak yolumuza devam ediyoruz.

 

Güncel Haberler

Bütün Haberler

Çalışma Saatlerimiz

Pazartesi - Cuma
09:00 - 18:00
Cumartesi
09:00 - 14:00
Pazar
Kapalı