• Bizi Arayın: +90 232 441 16 61
  • Email: info@fonetsan.com.tr
  • Çalışma Saatlerimiz: 09:00 - 18:00

ceyhan trend micro2
Dijital yaşamınız için ödüllü koruma ve gizlilik
Trend Micro™ Titanium™ Internet Security her iki dünyanın en iyisini sunar; çevrimiçi deneyiminizden ya da cihazınızın performansından ödün vermeden, sürekli çevrimiçi tehditlere ve siber suçlulara karşı sınıfının en iyisi* gerçek zamanlı koruma. Internet Güvenliğine ile ilgili yayılmacı olmayan yaklaşımımız, tehditlerin size ulaşamadan önce bulutta durdurulmasına yöneliktir.

Arka planda sessizce çalışan Titanium Internet Security sizin, ailenizin ve kişisel verilerinizin güvende ve gizli olduklarını bilmenin verdiği iç huzurunu sağlar.

trendTitanium Internet Security aralarında Facebook, Google+ ve Twitter'ın da yer aldığı sosyal ağlarda gizliliğinizi koruyacak şekilde tasarlanmıştır ve böylece rahat olabilir ve arkadaşlarınız ve ailenizle iletişim kurmanın keyfini çıkarabilirsiniz.

İşletmeniz için Worry-Free Business Security en iyi seçimdir
 
Trend Micro Worry-Free™ Business Security çözümleri virüslere karşı hızlı, etkili ve yönetmesi kolay koruma sağlar ve size kesinti ya da veri kaybı korkusu olmadan bilgisayarlarınızı kullanma olanağı sunar.

Yükleme
Kişisel bilgisayardan sunucuya: Trend Micro'nun Worry-Free Security Business Standard ürünü Windows cihazlarınızı korur. Güvenlik yazılımını hızlı ve kolay bir şekilde bilgisayarınızda kurabilirsiniz. BT alanında çalışan personele gerek kalmaz.

İşle ilgili verilerinizi korur
Güvenlik yazılımı; virüsler, casus yazılımlar, bilgisayar korsanları ve Internet kaynaklı diğer tehditler işletmenize zarar vermeden onları engeller.

Küresel mahalli devriye ağı
Trend Micro Smart Protection Network, Worry-Free Business Security çözümlerini desteklemektedir. Dikkatli bir komşu gibi şirketinizin bilgisayarlarına girerek verilerinize göz kulak olur. Küresel erken uyarı sistemi her gün milyonlarca tehdit verisini toplar, analiz eder ve elde ettiği bulguları tüm Trend Micro ürünlerine gönderir. Bunlar, buluttaki ilgili bilgilere erişir, geçerli tehditleri doğrular ve bunların bilgisayarınıza erişmesini engeller.

Sahte AV kötü amaçlı yazılımları kaldırın
Entegre kaldırma aracı olarak sahte AV kötü amaçlı yazılımlar, virüsten koruma yazılımı olarak gizlenen indirme işlemlerini engeller.

Cihaz kontrolü
Cihaz kontrolü, USB cihazlara ve diğer bağlı cihazlara erişimi izlemek için kullanılır. Bu işlev tehditleri etkin bir şekilde engeller ve veri kaybına engel olur.

URL filtreleme
Çalışanlarınızın çalıştıkları yerde erişebilecekleri web sitelerine siz karar verin. Gelişmiş URL filtreleme, uygun olmayan web siteleri ve kötü amaçlı yazılımlar tarafından virüslerden etkilenen etki alanlarına erişimi engeller.

Internet protokolü IPv6'yı destekler
Güvenlik çözümü Internet protokolü IPv6'yı destekler.

Güvenilir bilgisayar performansı
Virüsten koruma programı arka planda sessiz bir şekilde çalışır. Bu program bilgisayarınızın performansını çok az etkiler.
avtest 0 day malware protection

Fonetsan

FONETSAN
Teknoloji Danışmanlığı & Proje Şirketi

FONETSAN Bilgi Teknolojileri ve Mühendislik A.Ş. olarak; 2000 yılında çıkmış olduğumuz bu yolda siz değerli iş ortaklarımiz ile birlikte İzmir'in sayılı teknoloji çözümleri firmalarından biri olduk. Bu süreçte; birbirinden değerli projelere imza attık. Türkiyenin önde gelen projeleri dahil olmak üzere güçlü markalar ile sonuca giden projelerde yer alarak sizlere hizmet vermenin gururunu yaşamaktayız. Bugüne geldiğimizde sizlere daha kapsamlı ve profesyonel hizmetler verebilmemiz adına bundan sonraki dönemde FONETSAN A.Ş. olarak yolumuza devam ediyoruz.

 

Güncel Haberler

Bütün Haberler

Çalışma Saatlerimiz

Pazartesi - Cuma
09:00 - 18:00
Cumartesi
09:00 - 14:00
Pazar
Kapalı