• Bizi Arayın: +90 232 441 16 61
  • Email: info@fonetsan.com.tr
  • Çalışma Saatlerimiz: 09:00 - 18:00

netsis

ceyhan netsis redcode enterprise kutu
Netsis 3 Enterprise
Enterprise serisi ürünlerin en kapsamlı versiyonu olarak geliştirdiğimiz Enterprise, Türkiye ve yurt dışında işletme ve şubeleri olan kurumlara yönelik ve bu işletmelerin tamamı ile entegre ve modüler olarak çalışmaya olanak tanıyor.

Enterprise 10 kullanıcılı işletmelerden, 500 kullanıcılı holding yapısındaki çok işletmeli kuruluşlara kadar çözüm sunuyor. İşletme/holding mantığı, Oracle veritabanlarını desteklemesi, çoklu dil desteği, satır bazı güvenlik uygulaması, kurumsal karne ve iş zekası gibi özellikler Enterprise’ı diğer ürünlerden ayırarak öne çıkarıyor.
   
ceyhan netsis redcode standard kutuNetsis 3 Standard
İşletmeler kendi içinde, satış, satın alma, lojistik, üretim, planlama, finansman yönetimi, yönetim muhasebesi gibi süreçlerini klasik kurumsal kaynak planlama uygulamalarıyla otomatize ederken, kendisi ile müşterilerini ve tedarikçilerini elektronik ortamda buluşturacak uygulamalara da ihtiyaç duyuyor. RedCode Standard, işletmelerin finans ve muhasebe uygulamalarına ek olarak müşteri ilişkileri yönetimi, tedarik zinciri yönetimi, ileri üretim planlama gibi uygulamaları ile özellikle üretim yapan orta ölçekli sanayicilerin ihtiyaçlarına yönelik olarak geliştirildi.

Modüler yapısı ile işletmelerin farklı ihtiyaçlarına cevap verebilen Redcode Standard, yabancı dil, eş zamanlı çok kullanıcı, çoklu para birimi, uluslararası muhasebe standartları gibi birçok teknolojik özelliğiyle fark yaratıyor.
RedCode Standard, 3 kullanıcılı işletmelerden, 40 kullanıcıya kadar olan orta ölçekli sanayicilerin hizmetine sunuluyor.

ceyhan netsis entegreNet kutu
Netsis 3 Entegre
Orta ölçekteki firmalara yönelik çözümümüz Entegre.Net ile iş süreçlerinizi bütünleşik bir yapıya kavuşturarak yeni teknolojilerin avantajlarından yararlanmakla kalmıyor, esnek yapısı ve kullanım kolaylığı sayesinde Entegre.Net ile iş dünyasına paralel gelişen tüm ihtiyaçlarınız için pratik bir çözüme kavuşuyorsunuz. 




Netsis 3 Entegre ürün İçeriği;

Müşteri Yönetim sistemi,
Satış döngüsünde, sipariş-teslimat aşamaları takip,
Satın alma döngüsünde, tedarikçi yönetimi, sipariş-mal alım aşamaları,
İşletme içinde, malzemenin işletmeye gelişi, depolanması, işletme dahilindeki hareketler, sayım vb., üretim işlemleri, ürün sevkiyat-teslimat-faturalama işlemleri,
Finans tarafında, cari hesapların nakit, çek/senet, kredi kartı, banka işlemleri ile takibi,
Tüm faaliyetlerin muhasebe entegrasyonu, dönem sonu maliyetlendirme, tek düzen hesap planı, resmi defter basımları, mali tablolar
İnsan kaynakları bordrolama işlemleri
Sabit kıymet takibi
Geniş raporlama seçenekleri, yardım sistemi, kullanım kolaylıkları ve güvenlik

netsis bordro
Bordro Süreçlerinin Yönetimi Artık Çok Kolay
Netsis 3 Bordro’nun esnek ve kullanıcı dostu yapısı ve kapsamlı raporlama modülleri sayesinde, işletmenizin bordro süreçlerini yasal mevzuatlara uygun bir şekilde yönetebilirsiniz.
Kurumun misyon ve hedefini benimsemiş, iyi eğitim almış, konusunda uzman kişilerin doğru görev tanımları altında verimli bir şekilde görev aldıkları firmalarda insan faktörü başarı grafiğini yükseltmede belirleyici oluyor. Bunun bilincine varılmasıyla insan kaynakları departmanlarının da her geçen gün stratejik değeri
yükseliyor. Bu doğrultuda insan kaynakları süreçlerinin hızlı ve verimli yönetimine verilen önem artıyor.
İş süreçlerinin verimliliğini artırmanın gerekliliği göz önüne alınarak geliştirilen Netsis 3 Bordro, çalışanlarınızın bordro süreçlerini eksiksiz yönetmenize
olanak sağlıyor. Netsis HR ile entegre çalışan yapısı sayesinde kaynaklarınızı uçtan uca yönetebilirsiniz.

logocrm1Logo Crm
Şirketlerin rekabet avantajı elde edebilmeleri için etkin bir Müşteri İlişkileri Yönetimi (CRM) sistemi kullanmaları gerekmektedir. Mevcut müşterilerin sadakatini artırmak, potansiyel müşterilere erişebilmek ve doğru iletişimi kurabilmek adına bilgi sistemlerine ihtiyaç duyulmaktadır.

Logo CRM çözümleri, satış ve pazarlama hedefleriniz doğrultusunda müşterilerinizle en etkili iletişimi kurabilmeniz için saha operasyonlarınızı, pazarlama faaliyetlerinizi ve tüm satış süreçlerinizi hızlı bir şekilde yönetebileceğiniz kapsamlı iş uygulamaları sunmaktadır.

Logo CRM çözümleri sayesinde bayilerinizin ve sahadaki satış ekibinizin müşterilerle gerçekleştireceği görüşmeleri planlayabilir, gelişmelerin sonuçlarını anlık olarak takip ederek kurumsal hafızanızı oluşturabilirsiniz.

 

NetPos Mağazacılık Uygulaması

Netsis’in mağazacılık uygulaması NetPos, mağacılık sektörüne yeni bir dinamizm getiren çok amaçlı otomasyon sistemidir. Sektörün farklı istek ve sorunlarına cevap vermek için özel olarak geliştirilen NetPos; tekstilden kitapevine, züccaciyeden dayanıklı tüketim maddelerine, marketlerden cash & carry mağazalara kadar birçok farklı ihtiyaçlara hitap etmektedir. 

NetPos, peşin/taksitli satış, kampanya, nakit akışı ve iade koşulları gibi tüm mağazacılık uygulamalarında takip ve uyum avantajı sağlar. 

NetPos, güvenilir, bütünleşik, tüm ihtiyaçlara yönelik, en ekonomik ve en doğru çözümleri sunar. 

NetPos Uygulamaları :
Reyon, Renk, Beden Modülleri
Pc Pos, Bütünleşik PC lerde Kasa uygulaması
Esnek ve sınırsız rapor imkanı
Otomatik bilgilendirme, mağazalar arası mesajlaşma
Mağazalar arası transfer kolaylığı
Kişisel Bilgilendirme e-mail, sms, sözleşme, detaylı ekstre
Seri takibi desteği
Fiş / Fatura / Diğer belgeler
Esnek Yapılandırma ile bütünleşik renk, beden, drop, kavala ...
Dizayn edilebilir sözleşme, ekstre, gider pusulası, kasa makbuzları
Mağaza Kartı Desteği
Sınırsız dövizle çalışabilme
Toptan ve parakende satış desteği
Tüm kredi kartları uygulama desteği
Online Ödeme tipi / kasa durumu raporu
Franchise uygulama desteği
Hediye puan uygulamaları
Müşteri kişisel detay ve kefil bilgileri
Veri toplama sistemleri ile entegrasyon, depo uygulamaları
Tek mağaza / Zincir mağaza
Online ve offline çalışma

Fonetsan

FONETSAN
Teknoloji Danışmanlığı & Proje Şirketi

FONETSAN Bilgi Teknolojileri ve Mühendislik A.Ş. olarak; 2000 yılında çıkmış olduğumuz bu yolda siz değerli iş ortaklarımiz ile birlikte İzmir'in sayılı teknoloji çözümleri firmalarından biri olduk. Bu süreçte; birbirinden değerli projelere imza attık. Türkiyenin önde gelen projeleri dahil olmak üzere güçlü markalar ile sonuca giden projelerde yer alarak sizlere hizmet vermenin gururunu yaşamaktayız. Bugüne geldiğimizde sizlere daha kapsamlı ve profesyonel hizmetler verebilmemiz adına bundan sonraki dönemde FONETSAN A.Ş. olarak yolumuza devam ediyoruz.

 

Güncel Haberler

Bütün Haberler

Çalışma Saatlerimiz

Pazartesi - Cuma
09:00 - 18:00
Cumartesi
09:00 - 14:00
Pazar
Kapalı