• Bizi Arayın: +90 232 441 16 61
  • Email: info@fonetsan.com.tr
  • Çalışma Saatlerimiz: 09:00 - 18:00

  • Ana Sayfa
  • Çözümler
  • Sanal Santral Çözümleri

logo 3cx

YENİ NESİL TELEFON SANTRALİ
 
Bulut teknolojisi sayesinde iletişimde yepyeni bir dönem başladı! Sanal santral, sizlere daha güvenli, teknolojik ve hesaplı bir iletişim altyapısı sunuyor!

 

Sanal Santral Nedir?
Sanal Santral eski tip fiziksel telefon santrallerinin yerini alan, sanallaştırma teknolojisiyle internet üzerinden hizmet veren, internetin olduğu her yerden santral özelliklerini kullanabileceğiniz internet tabanlı yeni nesil telefon santralidir.

Eski tip analog telefon santrallerin yerini alan sanal santralde yatırım maliyeti gerektiren fiziksel bir santral kurulmasına gerek yoktur ve tamamen internet üzerinden çalışır. Yani internetin olduğu her yer sizin ofisinizdir!

Sanal santralle, karmaşık kablo yapılarından kurtulabilir, teknolojik, esnek yapısı ve kullanıcı dostu ara yüzüyle destek ücreti ödemeden kendiniz yönetebilirsiniz.

Her şubeniz için ayrı bir santral yatırımı yapmanıza gerek olmadan tek bir sanal santral ile tüm şubelerinizin telefon santrali ihtiyacını karşılayabilir, şubeler arası iletişim maliyetlerinizi sıfırlayabilirsiniz.

Sanal Santral Nasıl Çalışır ?
santral

Sanal Santral Kullanmanın Avantajları
          bulut santral maliyet icon 
Yatırım Maliyeti Yoktur
Sanal santral için kurulum ücreti ödemezsiniz. Aylık kiralama modeliyle kullanılır.

bulut santral hizli
Hızlı Kurulum
Sanal santraliniz yarım gün içinde hazırlanır. Hemen kullanmaya başlayabilirsiniz.
           
bulut santral guvenli
Sanal Santral Güvenlidir
Sanal santrale erişim sadece belirlenmiş statik ip ‘lerce mümkündür. Atak önleme sistemi ve çeşitli güvenlik önlemleri alınmıştır.
            
bulut santral ücretsiz destek
Ücretsiz Destek, Bakım ve Güncelleme
Sanal santral güncellemeleri için ekstra bir ücret ödemezsiniz. Destek ve bakım hizmeti ücretsizdir.

Fonetsan

FONETSAN
Teknoloji Danışmanlığı & Proje Şirketi

FONETSAN Bilgi Teknolojileri ve Mühendislik A.Ş. olarak; 2000 yılında çıkmış olduğumuz bu yolda siz değerli iş ortaklarımiz ile birlikte İzmir'in sayılı teknoloji çözümleri firmalarından biri olduk. Bu süreçte; birbirinden değerli projelere imza attık. Türkiyenin önde gelen projeleri dahil olmak üzere güçlü markalar ile sonuca giden projelerde yer alarak sizlere hizmet vermenin gururunu yaşamaktayız. Bugüne geldiğimizde sizlere daha kapsamlı ve profesyonel hizmetler verebilmemiz adına bundan sonraki dönemde FONETSAN A.Ş. olarak yolumuza devam ediyoruz.

 

Güncel Haberler

Bütün Haberler

Çalışma Saatlerimiz

Pazartesi - Cuma
09:00 - 18:00
Cumartesi
09:00 - 14:00
Pazar
Kapalı