• Bizi Arayın: +90 232 441 16 61
  • Email: info@fonetsan.com.tr
  • Çalışma Saatlerimiz: 09:00 - 18:00

best server backup softwareVEEAM BACKUP NEDİR ?

   veeamYeni Veeam® Backup & Replication™ 9.5, TÜM sanal, fiziksel ve bulut tabanlı iş yükleriniz için Hiper-Erişilebilirlik elde etmenize yardımcı oluyor. Tek bir konsolla tüm uygulamalarınızı ve verilerinizi hızlı, esnek ve güvenilir yedekleyebilir, kurtarabilir ve replike edebilirsiniz. 


veeam backup 2
Daha güçlü yedekleme ve kurtarmayla daha hızlı hareket ederek daha hızlı kurtarın..

veeam backup çözümleri ceyhan'da


qnap logo 2QNAP NAS NEDİR, NE İŞE YARAR ?

     Kaliteli Network Cihazları üretmeyi ilke edinmiş olan QNAP System Inc, kullanımı kolay, üstün performanslı, geniş depolama alanına sahip güvenilir ağa bağlı veri depolama birimi NAS ve Network Video kaydedici NVR gibi kapsamlı çözümleri sağlamayı amaç edinmiştir.
QNAP, teknolojiyi ve tasarımı bir araya getirerek kaliteli ürünler sunmak ve iş verimliliğinizi artırmak için dosya paylaşımı, veri depolama yönetimi, sanallaştırma uygulamaları, ağ gözetim çözümleri ile birlikte ev kullanıcılarına evde multimedya deneyimini yaşatmak için uygulama servisleri sunuyor. Taipei merkezli QNAP System Inc., durmadan tutku ve yenilikçi teknolojisi ile dünya pazarına çözümler sunmaya devam ediyor.

qnap nas
NAS, Network Attached Storage yani ağa bağlı depolama cihazları standart depolama cihazlarından farklıdır.
İşletim sistemi ile küçük bir bilgisayar olan NAS ile yerel ya da bulut depolamanın yanında eşleştirme, yedekleme, sunma, medya aktarımı sağlama gibi pek çok farklı işi kolayca yapmak mümkündür.



 Soho Mail Backup  
Soho MailBackup, tüm şirket e-postalarınızı uzun yıllar güvenle arşivleyebileceğiniz bir mail arşivleme programıdır.

Microsoft Outlook programınıza yapılan bir eklenti ile mailllerinizi Microsoft Sql Veritabanında yıllarca saklayabilirsiniz.

Kullanıcılar arşivlenen e-postalara Outlook, web arayüzü veya Mailstore client ile kolayca erişebilirler.

Yöneticiler çalışanlarının tüm gelen ve giden maillerini web arayüzü üzerinden anlık olarak takip edebilirler.

Herhangi bir personelin bilgisayarında sorun olduğu zaman direk Mailstore sunucudan mailleri geri getirebirsiniz.

Kötü niyetli kişiler ya da yanlışlıkla yapılacak kullanıcı hatalarına karşıanında yedekleme sistemiyle gelen ya da gönderilen e-postalarınız kullanıcıya ulaşmadan yedeklenecek ve e-postalarınız bu yöntemle en üst düzey GÜVENLİK standartlarına ulaşabilecek.


Soho Mail yedekleme yazılımı ile arşivlemiş olduğunuz e-postalarınızı sizin belirteceğiniz zaman dilimi içerisinde sunucunuzdan kaldırır ve şirket e-posta trafiğinizin VERİMİNİ maksimum hale getirir.

Neden Soho MailBackup  Kullanmalısınız?

Outlook yavaş açılıyor veya yavaş çalışıyor ise;
Personeliniz ile birlikte e-postaları da işten ayrılıyor ise;
E-posta kayıplarının önüne geçilemiyor ise;
Exchange sunucunun performansı düşüyor ise;
Office 365'te hız problemi yaşanıyor ise;
Exchange Online'da yavaşlama sıkıntısı yaşanıyor ise;
PST veya OST'ler geri yüklenirken sorun yaşanıyor ise;
Exchange sunucu çalışmazken maillere erişilmek isteniyor ise;
Atıl durumdaki PST dosyaları anlık görüntülenmek isteniyor ise;
Arşiv çok yüksek, yerden kazanmak için sıkıştırılmak isteniyor ise;
Tüm personel e-postalarına her yerden erişilmek isteniyor ise;
Tüm personel e-postaları tek bir noktadan yönetilmek isteniyorsa!
  
 SYNOLOGY NAS NEDİR ? 
Verilerine ulaşamayan şirketler müşterilerine istenilen düzeyde hizmet sunamayabilirler. Kötü müşteri hizmetleri, satış kayıpları veya bozuk ekip çalışması sorunlarının hepsi verilere erişilemediğinde yaşanacaklara ilişkin örneklerdir 
Bu sorunların her biri verimliliğin düşmesine, potansiyelin kullanılamamasına ve müşterilerin veri sonuçlarının düzeltilmesini beklemesi gerektiğinde, gelir kaybına neden olabilecektir. Ayrıca veri depolama söz konusu olduğunda küçük işletmeler diğer depolama ihtiyaçlarıyla yüz yüze kalır.

Fonetsan

FONETSAN
Teknoloji Danışmanlığı & Proje Şirketi

FONETSAN Bilgi Teknolojileri ve Mühendislik A.Ş. olarak; 2000 yılında çıkmış olduğumuz bu yolda siz değerli iş ortaklarımiz ile birlikte İzmir'in sayılı teknoloji çözümleri firmalarından biri olduk. Bu süreçte; birbirinden değerli projelere imza attık. Türkiyenin önde gelen projeleri dahil olmak üzere güçlü markalar ile sonuca giden projelerde yer alarak sizlere hizmet vermenin gururunu yaşamaktayız. Bugüne geldiğimizde sizlere daha kapsamlı ve profesyonel hizmetler verebilmemiz adına bundan sonraki dönemde FONETSAN A.Ş. olarak yolumuza devam ediyoruz.

 

Güncel Haberler

Bütün Haberler

Çalışma Saatlerimiz

Pazartesi - Cuma
09:00 - 18:00
Cumartesi
09:00 - 14:00
Pazar
Kapalı