• Bizi Arayın: +90 232 441 16 61
  • Email: info@fonetsan.com.tr
  • Çalışma Saatlerimiz: 09:00 - 18:00

  • Ana Sayfa
  • Çözümler
  • Reklam ve Pazarlama Çözümleri

İşletmenizin reklamını Google’da yapın!

adwords



Bütçeniz ne olursa olsun, reklamlarınızı Google'da ve Google'ın reklamcılık ağında görüntüleyebilirsiniz. Yalnızca reklamlarınıza tıklandığında ödeme yaparsınız.


Adwords Reklamları, günümüzde daha çok arama motorlarında popüler olan, içerik yayınlayan web sitelerinde de oldukça fazla kullanılan bir reklam çeşididir. Adwords reklamları gösterirken ziyaretçinin yazmış olduğu arama kelimelerine göre reklam göstererek reklam verenlerin reklamlarını hedef kitlesiyle buluşturmayı amaçlamaktadırlar. Google Adsense gibi reklam yayınlama merkezleriyse, sistemlerine dahil olan web sitelerinde, kelime analizi yaparak bu sayfalarda ilgili reklamın gösterilmesini sağlarlar.

adwords1
Adwords reklamları, arama sonuçlarıyla ilgili veya reklam yayın ağına bağlı hizmet veren web sitelerindeki sayfa çerikleriyle ilgili olarak gösterilerek, ziyaretçiler tarafından ilgilenilmesi daha muhtemel reklamlar olduğu için hem reklam veren hem de reklam yayınlayanlara farklı bir alternatif sunmaktadır. Adwords sayesinde hedef kitlenizi sayfanıza çekerek, marka bilinirliğinizi gözle görülür şekilde arttırabilirsiniz.


Nasıl çalışır?
google adwords reklamlari

Reklam oluşturup işletmenizle alakalı anahtar kelimeler seçersiniz.
Kullanıcılar anahtar kelimelerinizden birini kullanarak Google'da arama yaptığında, reklamınız arama sonuçlarının yanında görünebilir. Artık, sizinle zaten ilgilenen hedef kitleye ulaşmış olursunuz.
Kullanıcıların satın alma işlemi yapmak veya sizin hakkınızda daha fazla bilgi edinmek için reklamınızı tıklaması yeterlidir. Başlamak için bir web sayfasına bile ihtiyacınız olmaz.
Google ücretsiz olarak bir web sayfası oluşturmanıza yardım eder. Her şey son derece basit!
Reklamınız gösterildiğinde değil, yalnızca birisi reklamınızı tıklarsa ücretlendirilirsiniz.
 

Fonetsan

FONETSAN
Teknoloji Danışmanlığı & Proje Şirketi

FONETSAN Bilgi Teknolojileri ve Mühendislik A.Ş. olarak; 2000 yılında çıkmış olduğumuz bu yolda siz değerli iş ortaklarımiz ile birlikte İzmir'in sayılı teknoloji çözümleri firmalarından biri olduk. Bu süreçte; birbirinden değerli projelere imza attık. Türkiyenin önde gelen projeleri dahil olmak üzere güçlü markalar ile sonuca giden projelerde yer alarak sizlere hizmet vermenin gururunu yaşamaktayız. Bugüne geldiğimizde sizlere daha kapsamlı ve profesyonel hizmetler verebilmemiz adına bundan sonraki dönemde FONETSAN A.Ş. olarak yolumuza devam ediyoruz.

 

Güncel Haberler

Bütün Haberler

Çalışma Saatlerimiz

Pazartesi - Cuma
09:00 - 18:00
Cumartesi
09:00 - 14:00
Pazar
Kapalı