• Bizi Arayın: +90 232 441 16 61
  • Email: info@fonetsan.com.tr
  • Çalışma Saatlerimiz: 09:00 - 18:00

  • Ana Sayfa
  • Çözümler
  • Kablosuz Network Çözümleri

NOKTADAN NOKTAYA KABLOSUZ GENİŞBAND ERİŞİMİ
ceyhan wireless

Noktadan Noktaya wireless ;
Herhangi bir karasal bağlantıya ihtiyac duymadan, 48 Mbps'ye varan genişband: data, Internet, ses ve görüntü iletim imkanı... her türlü hava şartında mükemmel performans,

Uygulama Alanları : Alışveriş Merkezleri, Belediyeler ve bağlı kuruluşları, Marinalar, Stadyumlar, Gemi, Liman ve Hertürlü Haberleşme Sistemleri, Ulaşımda zorluk çekilen kırsal alanlar, Karasal bağlantı imkanı olmayan noktalar - Kampus içi ve dışı, VoIP operatörleri, Internet Servis Sağlayıcılar,Taş Ocakları, Madenler, Üniversiteler, v.s.
   
NOKTADAN ÇOKLU NOKTAYA - NOKTADAN NOKTAYA - ACCESS POINT - MESH NETWORK
   
ACCESS POINT - MESH NETWORK ;
Güçlü, kolay kurulum, taşınabilir, her türlü fiziksel şartlarda çalışan, geniş band kablosuz erişimi destekleyen lisanslı ve çok fonksiyonlu dış ortam 802.11 Wi-Fi ekipmanları...

Point-to-Point, Point-to-Multi-Point, Wi-Fi (Access Point) ve Mesh Networking çözümü; 
Bilgiye ulaşmak isteyenlere hızlı ve kolay bir şekilde Internet ses, video ve veri iletişimi sunmak üzere kullanılan ürünlere sahiptir; müşterilerin daha bilinçli bir şekilde karar vermelerini sağlar, kamu hizmeti ve güvenliğini geliştirir ve işletme verimliliğini arttırır.

Uygun maliyetiyle birçok dış mekan kablosuz uygulamalarında kurulabilir: Kablosuz ağ kapsamını arttırmak isteyen şirketler, polis, itfaiye, ambulans hizmetleri, belediyeler, tüm kamu kuruluşları, Internet Servis Sağlayıcılar ve Internet kafeler için ideal çözüm..
   
Nerelerde Kullanılır ? 

Okullar, kurumsal şirketler ve spor kompleksleri gibi yerleşke ağları arasında her binaya LAN bağlayarak iletişim kurma. 
İzleme merkezleri ile kamyon, otobüs, tren, ambulans ve polis arabaları gibi araçlar arasında iletişim kurma. 
Otel, restoran, golf sahaları ve kahve dükkanlarında dış mekan kablosuz eğlence yerleri oluşturma. 
Şehirdeki birçok apartmanı kapsayabilecek belediye gözetimi uygulamaları oluşturma. 
Konser veya spor etkinlikleri, taktiksel askeri oluşumlar, inşaat alanları veya kaldırılabilir yapılar için geçici WLANlar oluşturma Zorlayıcı çevre koşullarına karşı üretim ve antrepo işlerinde envarter kontrolü. 
Kablolu altyapının hasar gördüğü veya yok olduğu afet onarım durumlarında geçici kullanım

Fonetsan

FONETSAN
Teknoloji Danışmanlığı & Proje Şirketi

FONETSAN Bilgi Teknolojileri ve Mühendislik A.Ş. olarak; 2000 yılında çıkmış olduğumuz bu yolda siz değerli iş ortaklarımiz ile birlikte İzmir'in sayılı teknoloji çözümleri firmalarından biri olduk. Bu süreçte; birbirinden değerli projelere imza attık. Türkiyenin önde gelen projeleri dahil olmak üzere güçlü markalar ile sonuca giden projelerde yer alarak sizlere hizmet vermenin gururunu yaşamaktayız. Bugüne geldiğimizde sizlere daha kapsamlı ve profesyonel hizmetler verebilmemiz adına bundan sonraki dönemde FONETSAN A.Ş. olarak yolumuza devam ediyoruz.

 

Güncel Haberler

Bütün Haberler

Çalışma Saatlerimiz

Pazartesi - Cuma
09:00 - 18:00
Cumartesi
09:00 - 14:00
Pazar
Kapalı