• Bizi Arayın: +90 232 441 16 61
  • Email: info@fonetsan.com.tr
  • Çalışma Saatlerimiz: 09:00 - 18:00

  • Ana Sayfa
  • Çözümler
  • Yapısal Kablolama ve Network Çözümleri

Structured CablingYapısal Kablolama Sistemleri kritik iş uygulamalarının üzerinde çalıştığı network sisteminin en uzun süre kullanılan parçasıdır. Network sistemlerinin  kablolama alt yapısı kadar uzun kullanılan başka hiç bir elemanı yoktur. Bu denli önemli olan kablolama alt yapısı kurumların toplam network yatırımlarının %2'sini oluştururken, karşılaştığımız network problemlerinin %80'inin temelinde hatalı tasarlanmış ve uygulanmış kablolama sistemleri tespit edilmiştir.

CEYHAN, uzman kadrosunun network sistemlerine bütünsel bakışı ve tecrübesi ile müşterilerine sorunsuz ve yıllarca kullanabilecekleri yapısal kablolama sistemleri kurar. 

Kurduğumuz Yapısal Kablolama Sistemlerindeki başarının arkasındaki en önemli üç faktör şunlardır;

1.      Doğru Tasarım ve Projelendirme: Yapısal kablolama sistemlerinin temel çıkış felsefesi baştan genişleyebilir bir yapı sağlamaktır. Günümüzde şirketlerde genişleme ve büyümeler genelde öngörülememektedir. Ya da öngörülse de 5 yıl sonra gerçekleşecek bir büyümeyi öngörerek buna uygun kablolama altyapısı hazırlamak maliyetli olmaktadır. Bu nedenlerle en önemlisi genişlemelere uygun bir altyapı hazırlayabilmektir. 

2.       Kaliteli İşçilik: Projelendirme kadar önemli ikinci bir konu da işçiliktir. İşçilik kalitesi kablolama altyapısının kalitesi anlamına da gelmektedir. Çünkü en iyi marka kablolama ürünlerini de kullansanız işçiliğiniz iyi değilse performans beklemeniz yanlış olacaktır.  

3.       Test, Etiketleme ve dokümantasyon: Gerçekleştirdiğimiz kablolama projelerinde tüm kablolar test edilerek, bellli bir numaralandırma sistemi ile etiketlenir. Yerleşim planları üzerinde kablo güzergahları ve priz noktaları işlenerek proje dosyası sistem kullanıcılarına teslim edilir. Genişleme ihtiyaçlarında veya arıza tespitinde proje dokümantasyonu vazgeçilmezdir. 

Tarafımızdan gerçekleştirilen yapısal kablolama projelerinde 25 yıl uygulama garantisini taahhüt etmekteyiz. 

Ceyhan'dan sağlayabileceğiniz ürün ve hizmetler:

    Fiber kablolama ürün ve hizmetleri:

          Her marka fiber kablo, connector, couplor, fiber path panel, sonlandırma kutusu, fiber patch cord
          Fiber kablolama, sonlandırma, test (OTDR dahil), etiketleme, fiber splice

    Bakır kablolama ürün ve hizmetleri:

          Her marka bakır kablo (UTP, FTP, STP) (cat5, cat5e, Cat6, Cat7), RJ 45 module, connector, patch panel, organiser, patch cord
          Bakır kablolama, sonlandırma, test, etiketleme

    Kabinet ürün ve hizmetleri:

        Her marka kabinetler, termostat, fan, priz grupları, sabit ve hareketli raflar

        Kabinet montaj ve düzenlemeleri

    Sistem odası ihtiyaçları:

       Yükseltilmiş döşeme, Gazlı Yangın Söndürme Sistemleri (FM200), Yangın Önleme Sitemleri (OxyReduct)

     Elektrik Kablolama Ürün ve Hizmetleri

     Kablo Kanalları

Fonetsan

FONETSAN
Teknoloji Danışmanlığı & Proje Şirketi

FONETSAN Bilgi Teknolojileri ve Mühendislik A.Ş. olarak; 2000 yılında çıkmış olduğumuz bu yolda siz değerli iş ortaklarımiz ile birlikte İzmir'in sayılı teknoloji çözümleri firmalarından biri olduk. Bu süreçte; birbirinden değerli projelere imza attık. Türkiyenin önde gelen projeleri dahil olmak üzere güçlü markalar ile sonuca giden projelerde yer alarak sizlere hizmet vermenin gururunu yaşamaktayız. Bugüne geldiğimizde sizlere daha kapsamlı ve profesyonel hizmetler verebilmemiz adına bundan sonraki dönemde FONETSAN A.Ş. olarak yolumuza devam ediyoruz.

 

Güncel Haberler

Bütün Haberler

Çalışma Saatlerimiz

Pazartesi - Cuma
09:00 - 18:00
Cumartesi
09:00 - 14:00
Pazar
Kapalı