• Bizi Arayın: +90 232 441 16 61
  • Email: info@fonetsan.com.tr
  • Çalışma Saatlerimiz: 09:00 - 18:00

  • Ana Sayfa
  • Çözümler
  • Ev ve İşyeri Alarm Sistemleri

ceyhan paradox alarm


Hırsız Alarm Sistemleri kablolu ve kablosuz olarak tesis edilebilir. Her iki sistemde eksiksiz güvenlik sağlamaktadır. Yeter ki seçtiğiniz ürün uluslar arası standartlara uygun, sertifikalı ürün olsun, projelendirmesi ve uygulaması doğru yapılsın. Ancak, alarm sisteminin tesis edileceği yer, kablo çekimi için uygun ise kablolu hırsız alarm sistemi tercih etmek daha ekonomik olacaktır.

 Firmamız, sistemi bir yere tesis etmeden önce keşif yaparak veya bir proje varsa proje üzerinde çalışarak, güvenlik analizini yaptıktan sonra, müşteriye en ekonomik sistemden tam korumaya yönelik sistemlere kadar alternatifli teklifler hazırlamaktadır.

Bu sistemler, harekete ve canlının ısısına birlikte duyarlı olan hayvanı algılayan veya algılamayan İnfrared detektörler, kapı ve pencere kanırtmalarına karşı kullanılan manyetik kontaklar, çizgi halinde pencere ve kapının yüksekliğine göre ışın sayısı olan ve bu ışınların kesilmesi ile devreye giren ışın bariyerleri, cam kırılmasına karşı kullanılan cam kırılma detektörleri, ısı ve dumana karşı kullanılan yangın detektörleri, gaz kaçağına duyarlı olan gaz detektörleri ve bunun gibi benzeri detektörlerden, detektörlerin algılamasıyla devreye giren dahili ve harici sirenlerden ve sizlere daha önceden girilmiş mesajı okuyan ve telefon numaralarına uyarı gönderen telefon arama modüllerinden oluşmaktadır.

Firmamız, kablolu ve kablosuz hırsız alarm sistemlerinde dünya lideri Paradox Marka ile çalışmaktadır. Detektör adeti, bölge sayısı ve güvenlik seviyesine göre kullanılacak kontrol paneli ve detektör cinsleri, sistemin tesis edileceği yere göre belirlenerek önerilmektedir. Paradox ailesinin yeni nesil Kontrol panelleri Ip tabanlı ürünler olup, uzaktan, network (LAN, WAN) veya telefon üzerinden kontrol edilebilmekte, istendiği takdirde ev otomasyonu için bu paneller kullanılabilmektedir.

Fonetsan

FONETSAN
Teknoloji Danışmanlığı & Proje Şirketi

FONETSAN Bilgi Teknolojileri ve Mühendislik A.Ş. olarak; 2000 yılında çıkmış olduğumuz bu yolda siz değerli iş ortaklarımiz ile birlikte İzmir'in sayılı teknoloji çözümleri firmalarından biri olduk. Bu süreçte; birbirinden değerli projelere imza attık. Türkiyenin önde gelen projeleri dahil olmak üzere güçlü markalar ile sonuca giden projelerde yer alarak sizlere hizmet vermenin gururunu yaşamaktayız. Bugüne geldiğimizde sizlere daha kapsamlı ve profesyonel hizmetler verebilmemiz adına bundan sonraki dönemde FONETSAN A.Ş. olarak yolumuza devam ediyoruz.

 

Güncel Haberler

Bütün Haberler

Çalışma Saatlerimiz

Pazartesi - Cuma
09:00 - 18:00
Cumartesi
09:00 - 14:00
Pazar
Kapalı