• Bizi Arayın: +90 232 441 16 61
  • Email: info@fonetsan.com.tr
  • Çalışma Saatlerimiz: 09:00 - 18:00

  • Ana Sayfa
  • Çözümler
  • Güvenlik Kamera Sistemleri (CCTV)

Güvenlik Kamera Sistemleri (CCTV)

 haikon banner

CCTV Kapalı Devre Kamera Sistemleri evlerde , işyerlerinde , mağaza ve alışveriş merkezlerinde güvenlik amacıyla tehlikeye anında müdahale etmek ve geçmişte olan bir olayı görüntülemek için kullanılmaktadır. CCTV Kapalı Devre Kamera Sistemleri güvenlik amaçlı kullanımının yanı sıra şantiyelerde , fabrikalarda , işyerlerinde hizmet ve üretim faaliyetlerini izlemek ve denetlemek amacıylada kullanılmaktadır. Kayıt yapma ve yedekleme özelliği sürekli izleme zorunluluğunuda ortadan kaldırmıştır. Hatta görüntü aktarımı sayesinde internet üzerinden dünyanın neresinde olursanız olun gözünüz arkada kalmayacak.

CEYHAN İletişim Sistemleri, hızla artan güvenlik ihtiyacının, işletmeleri daha yaratıcı ve daha ekonomik ancak teknolojiden ve kaliteden ödün vermeyen çözümlere doğru ittiği bir dönemde; her türde ihtiyacı karşılayabilecek yüksek teknolojiye sahip ürünleri ile Elektronik Güvenlik sektöründe de varlığını sürdürmektedir.

Ev, ofis gibi en küçük kapasiteden, kamu ve özel sektör kurumlarının en yüksek kapasitedeki anahtar teslimi projelerine kadar tüm ihtiyaçlara cevap verecek yapıda; çeşitli teknoloji, özellik ve kapasitelerde güvenlik sistemlerinin kurulumlarını yapabilmektedir.

haikon banner

 

 1

   Network Kameralar 

 

 

 Standart güvenlik kameralarına  ek olarak, ağa erişim yardımıyla belirli yetkilere sahip kişi veya kişilerin uzaktan erişebildiği bir güvenlik ve görüntüleme sistemidir. 

ptz kamera

   PTZ Kameralar

 

 PTZ Kameralar, gözetim, video konferans, canlı yayın, ders çekimi ve uzaktan eğitim gibi uygulamalarda yaygın olarak kullanılır. 


6

 

  Dijital Video  Kayıt Cihazları


Kameralardan alınan görüntülerin kaydedilmesini, izlenebilmesini ve yönetilebilmesini sağlayan cihazlardır.
 

encoder



  Video Encoder Ve Decoder


Bir decoder kompozit bir video sinyalini ayrı ayrı RGB sinyallerineçevirir.Bir encoder ise, bu RGB sinyallerinitek bir kompozit sinyale çevirir.

5  Encoding Ve Decoding Kartları

2  Network Depolama
Network üzerinden çalışan veri depolama cihazıdır.

4



  Video Yönetim Yazılımı

 
Video yönetim sistemleri en temel haliyle birden fazla kameranın bir ağ üzerinde çalıştırılabilmesi için video yazılımı ile sunucunun verimli bir şekilde entegre edilmesini sağlar.

analog kamera  Analog Kamera
Analog kamera CCTV altyapısını kullanarak 720p ve 1080p çözünürlükte görüntü elde edilebilen gelişmiş bir teknolojidir.

network video kayıt cihazı
  Network Video Kayıt Cihazı

 

Dijital Kayıt Cihazları kompakt bir yapıya sahip olup görüntü ve ses kaydı, uzaktan izleme, yedek alma, kayıtların oynatılması gibi özelliklere sahip olabilmektedir.

7


  Hibrit Dijital Kayıt Cihazları

Analog ve IP kamera kayıt cihazlarının birlikte çalışabilmesini sağlayan kayıt cihazlarına Hibrit Kayıt Cihazı denilmektedir.

access kontroller

  Access Controller 

Access Control ,bir bina yada bilgisayar sistemine erişim yetkisi oluşturan sistemdir.

9

  Mobil Ve Trafik

 

iletim ve ekran


  İletim Ve Ekran


 

12 

Aksesuarlar

 

13
HiLook

Fonetsan

FONETSAN
Teknoloji Danışmanlığı & Proje Şirketi

FONETSAN Bilgi Teknolojileri ve Mühendislik A.Ş. olarak; 2000 yılında çıkmış olduğumuz bu yolda siz değerli iş ortaklarımiz ile birlikte İzmir'in sayılı teknoloji çözümleri firmalarından biri olduk. Bu süreçte; birbirinden değerli projelere imza attık. Türkiyenin önde gelen projeleri dahil olmak üzere güçlü markalar ile sonuca giden projelerde yer alarak sizlere hizmet vermenin gururunu yaşamaktayız. Bugüne geldiğimizde sizlere daha kapsamlı ve profesyonel hizmetler verebilmemiz adına bundan sonraki dönemde FONETSAN A.Ş. olarak yolumuza devam ediyoruz.

 

Güncel Haberler

Bütün Haberler

Çalışma Saatlerimiz

Pazartesi - Cuma
09:00 - 18:00
Cumartesi
09:00 - 14:00
Pazar
Kapalı