• Bizi Arayın: +90 232 441 16 61
  • Email: info@fonetsan.com.tr
  • Çalışma Saatlerimiz: 09:00 - 18:00

  • Ana Sayfa
  • Hizmetler
  • Web Sitesi Tasarım Hizmeti

FONETSAN'dan İzmir'de Web Dizayn Hizmetleri

 

web

Ceyhan İletişim Sistemleri  benzersiz, seçkin, amaca uygun, güncel web tasarım trendlerine uygun işler yapmaktadır. Bu prensip, Ceyhan web tasarım kültürünün temelidir.

Grafik tasarım ile animasyonlu görsellerin ahenkli uyumunu sağlayan, içerik ile de verilmek istenen mesajın ve bilgilerin estetik ve teknik mükemmelliğini sağlayan işler çıkarmaktadır.

Web Tasarım Süreçleri; 

Ceyhan İletişim Sistemleri  kurumsal web sitesi veya e-ticaret projeleri siparişlerinde aşağıdaki tasarım süreçlerini adım adım uygular.

Öncelikle firmaları çok iyi analiz eder, beklentilerini, ulaşmak istedikleri hedefi algılayıp harekete geçer.

Alınan izlenimleri ve düşünceleri müşterisi ile paylaşır. Tüm kreatif yaratıcılık yeteneklerini ve birikimlerini web tasarım hizmet süreci boyunca planlanan projelere aktarır.

Genel Konsept Tasarımı ve Alt Sayfa Duruşlarının Belirlenmesi, Kod Geliştirme, Kod Yapısı ile Tasarımın Uyumlulaştırılması, Veri Girişi, Testler, Yayına Geçiş, Eksiklik veya Hatalara Karşı Sorumluluk aşamaları geçilir.

Tüm bu aşamaların düzgün bir şekilde yürüyebilmesi için Grimor web tasarım ajansı ve müşterinin birlikte çalışmaları esas alınmaktadır.

Diğer taraftan web tasarım işleminin yapılması sadece projenin ilk ayağıdır. Web sitesinin yapılması yeterli değildir. Yaşatılması ve Yayılması gibi en az web tasarımının yapılması kadar önemli iki unsur daha vardır.

Web sitesinin Yaşatılması aşaması için, proje siparişinde de yer alması koşuluyla, Grimor web tasarım ajansı, içerik yönetim sistemleri geliştirilir ve bu içerik yönetim sisteminin eğitimi verilir.

Web sitesinin yapılması ve yaşatılması, hedef ziyaretçilerin farkında-lığının sağlanmaması halinde yine eksik kalmış olacaktır. Bu kısımda özellikle internet reklamcılığı devreye girmelidir. Arama motorları dostu (SEO) yapıda tasarlanmış içerik ve mimarinin doğal sonuçlarla iyi konumlar elde etmesini temin etmek üst düzey çabalar gerektirir. Grimor bu kısmıyla bakıldığında başarılı kayıtlar yapmış olsa da herhangi bir konumlama garantisi vermez.

Garantili konumlama sadece Google AdWords ile mümkün olmaktadır. Bunun için Destek Formumuzu doldurmanız veya telefon ile iletişime geçilmesi gerekmektedir.

 

Web Tasarım Ceyhan İletişim Sistemleri  2000 yılından beri tecrübelerini müşterileriyle paylaşan İzmir’de Web tasarımı ve programlaması konusunda uzman ekibiyle faaliyetini uzun yıllardır sürdürmektedir.  Yüzlerce referansımız ve başarılı projemiz ile Web Tasarım İzmir‘de bizim işimiz…. Özgün Web Tasarımı ve Kurumsal Web Tasarımı örneklerimiz için www.webdizaynizmir.com  sayfamızı inceleyebilrisiniz.....
İnternet Reklamcılığı

İnternet kullanıcıları ile internette reklam verenlerin doğru noktalarda buluşmasını sağlayan hizmettir. İnternet reklamcılığı, web tabanlı uygulamalarda ve web sitesi 'nde özel görsellerin, özel bir takım animasyonların ve melodilerin kullanıldığı bir reklam tipidir.

İnternet Reklamcılığının Avantajları:

• Etkileşimli Hedefe dönük  • Düşük maliyetli  • Ölçülebilen sonuçlar  • Hızlı  • Sürekli  • Esnek

Sosyel Medya Yönetimi

 Sosyal medya, kişi ve(ya) kuruluşların hedef kitleleri ile iletişime geçebileceği, anlık olarak tüm yenilikleri geniş kitlelere ulaştırabileceği, çok yüksek reklam bütçeleriyle ulaşabileceği hedef kitlesine çok daha düşük bütçe ve zamanda ulaşabileceği en önemli mecradır.

Etkin, pratik ve hızlı sonuç vermesi açısından yoğun ilgi gören sosyal medyayı doğru olarak kullanmak sanılanın aksine hiç hafife alınmaması gereken, yoğun bir planlama ve takım çalışması gerektiren bir iştir.

Özel Yazılım Projeleri  Paket yazılımlar kurumların ihtiyaçlarını tam olarak karşılayamayabilir. İşiniz için kullandığınız yazılımlarınızın sisteme, yoğunluğa, değisikliğe cevap verecek düzeyde esnek olması için 
tercihiniz özel yazılım olmalıdır. Özel yazılımlar işinize maxiumum değer katar ve hızınızı artırır.
 
Avantajları:
  • İhtiyaçlarınıza uygun özel ve güncel çözümler
  • Ölçeklenebilir olması
  • Geliştirilmeye açık olması
  • Sürekli ve Etkin destek 
  • Performans avantajı
e-ticaret Projeleri  E-ticareti kısaca "İnternet üzerinden yapılan tüm bilgi, hizmet, para vs. gibi ekonomik değerlerin değişimi süreci" olarak niteleyebiliriz. Ekonomi bir değişim mekanizması ise, bu değişimin bilişim ağları üzerinden online veya elektronik olarak gerçekleştirilmesi özetle "e-ticaret"tir.
Arama Motoru Optimizasyonu  Arama motoru optimizasyonu , yapılacak kapsamlı ve komplike bir çalışma ile web sitenizin diğer web siteleri arasından sıyrılarak arama motorlarında belirli kelimeler ile yapılan aramalarda üst sıralarda çıkmasını sağlayan işlemdir. Arama sonuçlarında üst sıralara tırmanmak için yapılacak çalışmanın oldukça zor bir yarış olduğunun farkına varmak çok önemlidir.
   

FONETSAN'dan İzmir'de Web Tasarım Hizmetleri

web, fonetsan web, web design, web tasarım izmir, web dizayn izmir, web tasarım izmir, web design izmir, izmir web tasarim

Web Design web tasarım izmir web dizayn izmir web tasarım izmir web design izmir

Fonetsan

FONETSAN
Teknoloji Danışmanlığı & Proje Şirketi

FONETSAN Bilgi Teknolojileri ve Mühendislik A.Ş. olarak; 2000 yılında çıkmış olduğumuz bu yolda siz değerli iş ortaklarımiz ile birlikte İzmir'in sayılı teknoloji çözümleri firmalarından biri olduk. Bu süreçte; birbirinden değerli projelere imza attık. Türkiyenin önde gelen projeleri dahil olmak üzere güçlü markalar ile sonuca giden projelerde yer alarak sizlere hizmet vermenin gururunu yaşamaktayız. Bugüne geldiğimizde sizlere daha kapsamlı ve profesyonel hizmetler verebilmemiz adına bundan sonraki dönemde FONETSAN A.Ş. olarak yolumuza devam ediyoruz.

 

Güncel Haberler

Bütün Haberler

Çalışma Saatlerimiz

Pazartesi - Cuma
09:00 - 18:00
Cumartesi
09:00 - 14:00
Pazar
Kapalı