• Bizi Arayın: +90 232 441 16 61
  • Email: info@fonetsan.com.tr
  • Çalışma Saatlerimiz: 09:00 - 18:00

E-İş Çözümleri

Form + Süreç + Rapor + Doküman

DocHuman 2 0 1 3

Dochuman form tasarımı, iş akış tasarımı, iş süreci yönetimi araçları, raporlama ve doküman yönetimi ile kurum içindeki süreçleri belirginleştiren, etkinleştiren ve performanslarını iyileştiren yeteneklere sahip yazılım paketidir.

DocHuman farklı işletmelerde, organizasyonlarda, departmanlarda ya da bilgi sistemleri arasında köprü görevi alarak bilginin sayısallaştırılmasında, taşınmasında ve paylaşılmasında önemli bir rol almaktadır.

Web platformunda kullanılarak, html 5 uyumlu tüm aygıtlardan kolayca erişim yapılabilir. Farklı noktalarda, farklı aygıtlarda, tanımlanan güvenlik politikalarına göre süreçlerdeki bekleme noktalarında geçen süre azalır ve işsüreçlerinin daha etkin yönetilmesi sağlanır.

DocHuman ile kurum içindeki ya da dışındaki süreçler denetim altına alınır. Denetim anında izleme ve raporlarma araçları ile süreçlerin hatasız ilerlemesi sağlanır.

Bütünleştirici (entegrasyon) araçları ile farklı sistemlere ve notkalara bağlantı yapabilir, veri okuyabilir, yazabilir veya değiştirebilir.

Form tasarımı, İş akış ve süreç yönetim araçlarındaki JIT derleme özelliği sayesinde tasarlanan süreç modelleri kolaylıkla başka projelere kopyalanarak uyarlanabilir.

DocHuman Kullanım Faydaları

Doküman yönetimi ve iş akış yönetimi için ayrı paket kullanımına gerek kalmayacaktır

Farklı sistemlerle bütünleşik çözümler hızlı ve etkin şekilde tasarlanabilir

Bilgi denetimi, güvenliği ve paylaşımı tek bir noktadan yapılabilir

Kurum içinde sayısal ortamda taşınan veri sayesinde verimlilik ve izlenebilirlik artar

Organizasyonların ve/veya departmanların işlem hızı artar ve  yöneticilerin etkin karar verme gücü artar

Piyasaya, teknolojiye ya da rekabete göre değişmek zorunda kalan işsüreçleri daha hızlı ve etkin uyarlanabilir

Süreç haritaları, tanımlanan güvenlik politikaları ve yazılımdaki kullanıcı güdümleyici görseller ve yönlendirmeler ile ekip içindeki kurum kültürü artar ve oryantasyon sürecine katkı sağlar

İnsan kaynakları, Satın alma, Satış, Finans, Pazarlama ve Üretim gibi bir çok süreçte deneyimli ekip ile etkin süreçler tasarlanır

Tüm bu özellikler ile kurumun işletme maliyeti düşer, rekabete karşı daha dirençli hale gelir ve servis/hizmet kalitesi artar

Sektörler

DocHuman uygulaması ile finans, üretim, enerji, eğitim, sağlık, perakende, sigorta, turizm, inşaat, hizmet, sağlık, hukuk ve eğlence gibi çeşitli sektörlere özel çözümler sunulabilir. DocHuman uzman ekibi tarafından sektörlere göre hazırlanan çözümler özel ekranlarla ve süreçlerle daha uygun maliyetlerle kullanıma sunulmaktadır. İlgili sektördeki ya da kurumdaki ek gereksinimler, tasarım araçları ile kolayca özelleşebilir.

 

Fonetsan

FONETSAN
Teknoloji Danışmanlığı & Proje Şirketi

FONETSAN Bilgi Teknolojileri ve Mühendislik A.Ş. olarak; 2000 yılında çıkmış olduğumuz bu yolda siz değerli iş ortaklarımiz ile birlikte İzmir'in sayılı teknoloji çözümleri firmalarından biri olduk. Bu süreçte; birbirinden değerli projelere imza attık. Türkiyenin önde gelen projeleri dahil olmak üzere güçlü markalar ile sonuca giden projelerde yer alarak sizlere hizmet vermenin gururunu yaşamaktayız. Bugüne geldiğimizde sizlere daha kapsamlı ve profesyonel hizmetler verebilmemiz adına bundan sonraki dönemde FONETSAN A.Ş. olarak yolumuza devam ediyoruz.

 

Güncel Haberler

Bütün Haberler

Çalışma Saatlerimiz

Pazartesi - Cuma
09:00 - 18:00
Cumartesi
09:00 - 14:00
Pazar
Kapalı