• Bizi Arayın: +90 232 441 16 61
  • Email: info@fonetsan.com.tr
  • Çalışma Saatlerimiz: 09:00 - 18:00

Dış Kaynak Sağlama

Ceyhan, büyük ve orta ölçekli organizasyonların, bilgi teknolojilerini kullanarak bilgi işlem ortamlarının planlanması, yapılandırılması ve yönetimi ile ilgili danışmanlık hizmeti vermektedir.

Danışmanlarımızın farklı alanlarda elde ettikleri tecrübeleri bu yapının içine katarak verilen hizmetin en yüksek kalitede olması hedeflenmektedir. Vizyonumuz, bilgi teknolojilerinin getirdiği tüm yeni teknoloji avantajlarını müşterilerimize sunmaktır.

Danışmanlık Servisimizin verdiği profesyonel hizmetler ile müşterilerimizin yeni bilgi teknolojilerini kullanarak, iş süreçlerinin hızlandırılması ve verimliliklerinin arttırılması hedeflenmektedir.

Danışmanlığını Vermekte Olduğumuz Hizmetler;

Netsis Ticari Yazılım
Proje Yönetim Hizmetleri
İş Sürekliliği
Ağ Teknolojileri
Bilgi güvenliği
Microsoft iş teknolojileri

Fonetsan

FONETSAN
Teknoloji Danışmanlığı & Proje Şirketi

FONETSAN Bilgi Teknolojileri ve Mühendislik A.Ş. olarak; 2000 yılında çıkmış olduğumuz bu yolda siz değerli iş ortaklarımiz ile birlikte İzmir'in sayılı teknoloji çözümleri firmalarından biri olduk. Bu süreçte; birbirinden değerli projelere imza attık. Türkiyenin önde gelen projeleri dahil olmak üzere güçlü markalar ile sonuca giden projelerde yer alarak sizlere hizmet vermenin gururunu yaşamaktayız. Bugüne geldiğimizde sizlere daha kapsamlı ve profesyonel hizmetler verebilmemiz adına bundan sonraki dönemde FONETSAN A.Ş. olarak yolumuza devam ediyoruz.

 

Güncel Haberler

Bütün Haberler

Çalışma Saatlerimiz

Pazartesi - Cuma
09:00 - 18:00
Cumartesi
09:00 - 14:00
Pazar
Kapalı