• Bizi Arayın: +90 232 441 16 61
  • Email: info@fonetsan.com.tr
  • Çalışma Saatlerimiz: 09:00 - 18:00

  • Ana Sayfa
  • Hizmetler
  • Microsoft Lisans Danışmanlığı

Microsoft Lisans Danışmanlığı

Müşterilerimizin son teknolojileri en hızlı ve kaliteli şekilde uygulamasını gerçekleştiriyor, bilgi ve iletişim teknolojileri konusunda tüm çözüm ve hizmet ihtiyaçlarını tek bir kaynaktan karşılıyor, maliyet ve rekabet avantajı sağlıyoruz.

Yetkin ve deneyimli kadromuz tarafından sunulan Microsoft Danışmanlık Hizmetleri kapsamında, işletmelerin BT yatırımlarını gerçekleştirmelerine yardımcı olmak üzere teknik uzmanlıkla bütünleşen iş ve sektör analizlerini esas alıyoruz. Planlama, kurulum ve destek süreçlerinin her aşamasında sunduğumuz bu hizmet ile, uygulama planlaması, dağıtık ağ mimarisi bilgi işlemi ve diğer ileri düzeyde teknoloji ihtiyaçlarına yönelik kapsamlı danışmanlık hizmeti sağlıyoruz.

Microsoft İş Çözümleri Ve Danışmanlık Hizmetlerimiz;

Microsoft işletim sistemleri
Active Directory dizayn ve kurulumu
Microsoft mesajlaşma ürünleri
Veri tabanı entegrasyonu
Microsoft ürünleri yükseltme ve geçiş projeleri
Microsoft İş Çözümleri (Dynamics Axapta, Dynamics CRM)
BT altyapı ve sistem yönetim yazılımları

Fonetsan

FONETSAN
Teknoloji Danışmanlığı & Proje Şirketi

FONETSAN Bilgi Teknolojileri ve Mühendislik A.Ş. olarak; 2000 yılında çıkmış olduğumuz bu yolda siz değerli iş ortaklarımiz ile birlikte İzmir'in sayılı teknoloji çözümleri firmalarından biri olduk. Bu süreçte; birbirinden değerli projelere imza attık. Türkiyenin önde gelen projeleri dahil olmak üzere güçlü markalar ile sonuca giden projelerde yer alarak sizlere hizmet vermenin gururunu yaşamaktayız. Bugüne geldiğimizde sizlere daha kapsamlı ve profesyonel hizmetler verebilmemiz adına bundan sonraki dönemde FONETSAN A.Ş. olarak yolumuza devam ediyoruz.

 

Güncel Haberler

Bütün Haberler

Çalışma Saatlerimiz

Pazartesi - Cuma
09:00 - 18:00
Cumartesi
09:00 - 14:00
Pazar
Kapalı