• Bizi Arayın: +90 232 441 16 61
  • Email: info@fonetsan.com.tr
  • Çalışma Saatlerimiz: 09:00 - 18:00

  • Ana Sayfa
  • Hizmetler
  • NETSİS Projelendirme ve Uyarlama

Netsis hakkında
1991 yılında İzmir’de başladığı yolculuğuna bugün 10 ülkede 400 iş ortağı ile birlikte 200 kişiye yaklaşan ekibi ve 40 bini aşkın şirkette 150 binden fazla kullanıcısıyla devam eden Netsis, gerek teknolojisi, gerek servisleriyle sektörde başarı çıtasını her yıl daha yukarı taşıyor. “Yerelden Evrensele” vizyonu çerçevesinde istikrarlı bir büyüme grafiği çizen ve bugünün en kıymetli sermayesi bilgiyi ihraç eden Netsis, uluslararası platformlarda Türkiye’nin teknoloji geliştiren bir ülke olarak anılmasına da katkıda bulunuyor.

İşletmenizi karlılığa götüren çözümler
Sanayi çözümleri
Netsis sanayi çözümleri, tedarikçi, üretici, satıcı ve hatta müşteriler arasındaki işbirliğini de sağlayarak, işletmenizin verimliliğini en üst seviyeye çıkaracak, hatalı üretim maliyetlerini azaltacak, üretim sürecini ve yönetim kararlarını hızlandıracak fırsatlar yaratmaktadır.
İş süreçlerinde koordinasyonu ve maksimum verimliliği sağlamak, rekabette öne geçmek ve sürekli kazanmak istiyorsanız, işletmenizin tek ihtiyacı Netsis sanayi çözümleri.

Otomotiv Sektörü
Netsis otomotiv sektörü çözümleri sektörün tüm ihtiyaçlarına cevap verecek şekilde geliştirilmiştir.Netsis otomotiv sektörü çözümleri ile sadece üretimin değil, uluslararası müşteriler ve tedarikçiler de dahil olmak üzere tüm iş süreçlerin entegrasyonunu sağlanmaktadır. Netsis’in otomotiv sektöründen çok sayıda müşterisinin, sektöre özel beklentilerine paralel olarak geliştirilen Netsis otomotiv çözümleri; zorlu bir yapıya sahip sektörün iş süreçlerinde; tedarik zinciri yönetiminden stok kontrolüne üretim planlamasından insan kaynakları uygulamalarına ve finansal süreçlere kadar uçtan uca çözümler sunmaktadır.

Gıda sektörü
Gıda sektörü tarladan tüketiciye uzanan çok katmanlı, karmaşık iş süreçlerinin hakim olduğu bir çalışma alanıdır. İnsan sağlığı ile yakından ilişkili gıda maddelerinin üretiminde hedeflenen standartların yakalanması için üretimden son kullanıcıya kadar uzanan tüm süreçlerin özel teknolojiler ile etkin takibi gerekmektedir.

Netsis, sipariş süreçlerinden kalite denetimine, üretimden kapasite planlamaya, kampanya yönetimden uluslararası standart ölçümlemelerine tam entegrasyon gerektiren gıda sektöründe uzun yılardır edindiği deneyimler ile iddialı adımlar atmaktadır.

Kimya sektörü
Netsis Kimya sektörü çözümleri, kimya şirketlerinin uçtan uca süreç ve operasyon yönetimi sağlamaktadır. Netsis kimya sektörü çözümleri firmalara düşük yatırım maliyeti, proje kurulum süresinde kısalma, en iyi uygulama gibi kolaylıklar getirmektedir.

İnşaat sektörü
Türk İnşaat firmaları yıllardır yurtiçi ve yurt dışında yaptıkları inşaat projelerinde ön plana çıkmaktadır. Yeni ekonomi ile birlikte maliyetler bu sektörde de çok önemli hale gelmektedir. Netsis inşaat sektörünü yıllardır izlemekte, hizmet vermekte olduğu firmalardan edindiği deneyimleri ve araştırmaları ile sektöre sürekli gelişen çözümler üretmektedir. İnşaat sektörde süreçler aşağıdaki şekilde ilerlemektedir.

Perakende sektörü
Perakendecilik, tanımı gereği malı ya da hizmeti üreticisinden satın alarak, son tüketiciye satmaktır. Bu nedenle sektörde stokların etkin yönetilmesi, hız, verimlilik, en önemlisi de tedarik zinciri yönetimi büyük önem taşımaktadır. Doğru seçilmiş ve uyarlanmış yazılım sistemleriyle yönetilen bir tedarik zincirinin etkinlik düzeyinin yükseldiği yapılan çalışmalarla kanıtlamış bir gerçektir. Netsis Yazılım perakende çözümleri, günümüz perakende uygulamalarına özel olarak tasarlanmış, sektörün tüm alanlarına bütünleşik çözümler sunmaktadır.

Tekstil sektörü
Netsis 17 yıldır tekstil sektöründeki çok sayıda müşterisinden edindiği deneyimler ile işletmenizin ihtiyacı olan Netsis tekstil çözümlerini geliştirdi. Tedarik zincirinden üretim planlamaya, insan kaynaklarından finansa, stoktan raporlamaya her alanda uçtan uca yönetim fırsatları sunan bu çözümler ile işletmenizi her zaman kara geçirmek mümkün.

Turizm sektörü
Netsis turizm çözümleri ön büro ile portal arayüz yazılımları aracılığıyla entegrasyon sağlayarak işletme içerindeki bütünlüğü oluşturmaktadır. Benzer bilgilerin ön ve arka ofiste farklı iki yazılıma giriş yapılması, hem gereksiz işgücü kaybına yol açmakta, hem de girişlerin/işlemlerin yapılması sırasında olası kullanıcı hatalarının oluşmasına ve bundan dolayı da sistemler arasında tutarsızlıklara neden olmaktadır.Netsis turizm çözümleri ön ofis, malzeme planlama ve arka ofis arasındaki bilgi akışını kolaylaştırarak, iş süreçlerini hızlandırmakta ve hizmetin niteliğini arttırmaktadır.

Netsis ile ilgili çözüm ihtiyaçlarınızı tartışmak ve uygun bir çözüm bulmak için bizimle irtibata geçin.

Fonetsan

FONETSAN
Teknoloji Danışmanlığı & Proje Şirketi

FONETSAN Bilgi Teknolojileri ve Mühendislik A.Ş. olarak; 2000 yılında çıkmış olduğumuz bu yolda siz değerli iş ortaklarımiz ile birlikte İzmir'in sayılı teknoloji çözümleri firmalarından biri olduk. Bu süreçte; birbirinden değerli projelere imza attık. Türkiyenin önde gelen projeleri dahil olmak üzere güçlü markalar ile sonuca giden projelerde yer alarak sizlere hizmet vermenin gururunu yaşamaktayız. Bugüne geldiğimizde sizlere daha kapsamlı ve profesyonel hizmetler verebilmemiz adına bundan sonraki dönemde FONETSAN A.Ş. olarak yolumuza devam ediyoruz.

 

Güncel Haberler

Bütün Haberler

Çalışma Saatlerimiz

Pazartesi - Cuma
09:00 - 18:00
Cumartesi
09:00 - 14:00
Pazar
Kapalı