• Bizi Arayın: +90 232 441 16 61
  • Email: info@fonetsan.com.tr
  • Çalışma Saatlerimiz: 09:00 - 18:00

Anahtar Teslim Projelerimiz

Yapısal Kablolama ve Alt Yapı İşlemleri

Bilgisayar sistemlerinin hızlı, sağlıklı ve problemsiz çalışabilmesi için network kablolama altyapısı çok önemlidir. Çoğu zaman alt yapıya yeterince önem verilmediği için, sağlıklı olmayan network kablolamaları üzerinde ciddi problemlere rastlanmaktadır. Özellikle yavaşlık ve bağlantı kopukluğu gibi problemlerin bir çoğu mühendislik formatlarına uyulmadan yapılan kablolama sistemleri yüzünden oluşmaktadır. 

ceyhan yapisal kablolama

Sunucu Sistemleri Kurulumları

İşletmeniz için vazgeçilmez olan, sistem güveniliğini denetleyen, bilgiye erişim kolaylığı sağlayan sunucuların kurulumları uzman ekibimiz tarafndan yapılmaktadır.

ceyhan sunucu

Lisanslama

İşletmenizde sahip olduğunuz sunucu ve bilgisayarların lisanslaması ihtiyaçlarınıza uygun olarak en uygun maliyetler ile tespit edilir, ve firmanız adına lisanslanır.

lisanslama ceyhan

Antivirüs Çözümleri

İşletmeniz için en uygun güvenlik çözümü: Trend Micro Worry-Free Business Security Services

  ceyhan worry-free-business-security-services-boxshot

Sanallaştırma

Gelen talepler doğrultusunda masaüstü, uygulama, sunucu ve depolama konularında özel olarak tercih ettiğiniz operasyonlar için BT ihtiyaçlarınızı basitleştirip, faydalanmanızı artıracak sanallaştırma çözümlerini sunar. 

ceyhan sanallastirma

Kabinet

Kabinlerdeki data ve enerji hatları kurulumunda gerekli bağlantı standartlarıyla sağlam ve güvenli sistemler kurarak,Ağ donanımlarınızın verimli ve güvenlikli bir şekilde çalışması için, bu donanımların yangına dayanıklı - sıvı sızdırmaz duvarlarla çevrili olması, alarm, soğutma ve bunlar gibi pek çok önlemi sizlere sağlıyoruz.

 ceyhan kabinet

ERP Yazılım

Firmalarınıza müşteri ilişkileri yönetiminden, tedarik zincirine, planlamadan satın almaya, malzeme yönetiminden üretime, finans yönetiminden insan kaynaklarına uzanan uçtan uca bütünleşik çözümler sunmaktayız. 

ceyhan erp netsis soho

Alan Adı & Hosting & Web Sayfası Tasarım

İşletmeniz adına kurumsal eposta ve hosting hizmetini sağlayarak,web sayfanızı tasarlayarak ve tüm bu çalışmalarımızı GOOGLE Adwords reklam hizmetleri ile destekleyerek  firmanızı tüm dünyaya tanıtıyoruz.

ceyhan web

CCTV Güvenlik Sistemleri

Firma yada fabrikanızı kapalı devre kamera sistemleri ile izleyerek  işletmenizi olabilecek tehditlere karşı korumanızı sağlıyoruz.

ceyhan cctv

Hırsız Alarm Sistemleri

Paradox markası ürünler ile işletmenizi ve ürünlerinizi izinsiz girişlere karşı koruyup, tüm yetkisiz girişlerin Haber Alma Merkezi ile denetlenmesini sağlıyoruz.

ceyhan alarm

Personel Devam Kontrol Sistemleri

Parmak izi, kart yada yüz tanıma donanımları ile personel devam kontrol yazılımımız sayesinde giriş ve çıkışlarınızı kayıt altına alamanızı, bordroları hazırlamanızı sağlıyoruz.

ceyhan pdks

Bekçi Tur Sistemleri

Herhangi bir mekanın güvenliğini sağlamakla yükümlü olan Güvenlik Görevlilerini kontrol etmek amacıyla kullanılan bu sisteme Bekçi Kontrol Sistemi denir.

bekci

Güvenlik Duvarı | Firewall

Sonicawall markası ile işletmenizi sanal saldırılara karşı koruyarak, personelinizin iş verimini arttıracak ve 5651 yasalı kanuna karşı sizlere korumaktayız.

ceyhan sonicwall

Veri Yedekleme & Depolama

QNAP markası ürünler ile işletmenizin sahip olduğunuz tüm veriyi istenilen zamanlarda otomatik olarak yedekleyerek, olabilecek veri kayıplarına karşı önlem alıyoruz.

ceyhan qnap

Bakım ve Destek Hizmetleri

Firmanızda sahip olduğunuz tüm bilişim ürünleri ve sistemlerinin bakımını tek bir firma olarak firmamız CEYHAN İLETİŞİM SİSTEMLERİ'nden alabilirsiniz.

logo

Fonetsan

FONETSAN
Teknoloji Danışmanlığı & Proje Şirketi

FONETSAN Bilgi Teknolojileri ve Mühendislik A.Ş. olarak; 2000 yılında çıkmış olduğumuz bu yolda siz değerli iş ortaklarımiz ile birlikte İzmir'in sayılı teknoloji çözümleri firmalarından biri olduk. Bu süreçte; birbirinden değerli projelere imza attık. Türkiyenin önde gelen projeleri dahil olmak üzere güçlü markalar ile sonuca giden projelerde yer alarak sizlere hizmet vermenin gururunu yaşamaktayız. Bugüne geldiğimizde sizlere daha kapsamlı ve profesyonel hizmetler verebilmemiz adına bundan sonraki dönemde FONETSAN A.Ş. olarak yolumuza devam ediyoruz.

 

Güncel Haberler

Bütün Haberler

Çalışma Saatlerimiz

Pazartesi - Cuma
09:00 - 18:00
Cumartesi
09:00 - 14:00
Pazar
Kapalı