• Bizi Arayın: +90 232 441 16 61
  • Email: info@fonetsan.com.tr
  • Çalışma Saatlerimiz: 09:00 - 18:00

  • Ana Sayfa
  • Hizmetler
  • Bilgisayar Bakım ve Destek Hizmetleri

bilgisayar destekBilgisayar Bakım Ve Destek Hizmetleri.:

Bilgisayar bakım anlaşması yöntemiyle bilgisayar parkı, serverı, network cihazları, güvenlik duvarı, yazıcıları ve diğer çevre birimleri olan şirketlere bilgisayar destek hizmetleri sunmaktadır.

Bilgisayar destek hizmetleri; bilgisayar sisteminizin standartlara uygun olarak kurgulanmasını, güvenlikle ilgili gereken önlemlerin alınmasını, sağlıklı  ve kararlı çalışmasını sağlar.

Öncelikle bilgisayar sisteminiz, her an, dünyanın her yerinden yapılabilecek profesyonel veya amatör saldırılara karşı koyabilmelidir. Bunun için güvenlikle ilgili gereken önlemlerin alınması ve sisteminizin bir güvenlik duvarı ile donatılması gerekmektedir. 

Network Alt Yapı Kurulumu

Network alt yapısının sorunsuz bir şekilde kurulması sağlıklı çalışan bir bilgisayar sisteminin ilk ve en önemli koşuludur.

Kablolu ve kablosuz ağınız, bilgisayar sisteminizin, dolayısıyla sayısal verilerinizin güvenliğini sağlayan bir yapıda kurgulanmalıdır.

Bazen yanlış kurgulanmış network cihazları nedeniyle, sunucularla, diğer bilgisayarlarla, yazıcılarla ve internetle bağlantı kurabilmek olanaksız hale gelmektedir.

bilgisayar destek01Ceyhan İletişim, bilgisayar sisteminizin standartlara uygun olarak kurgulanmasını, güvenlik katmanlarının oluşturulmasını, sağlıklı ve kararlı çalışmasını sağlayacak nitelikli bilgisayar destek hizmetleri sunmaktadır.

Sunucu Ve Bilgisayar Kurulumu

Yeni kurulumlarda veya sistem yenilemelerinde şirketinizin gereksinimleri gözetilerek tasarlanacak  bilgisayar sisteminiz hızlı, sorunsuz ve verimli olacaktır. 

Sunucuların ve bilgisayarların kurulum aşaması ise en önemli aşamalardan biridir. Bu nedenle mutlaka bilgisayar bakım destek uzmanının kurguladığı  bir yapı oluşturulmalıdır.

Ceyhan İletişim olarak müşterilerimizin verilerinin ne kadar değerli olduğunu biliyoruz.  Müşterilerimizin öncelikle güvenliğini sağlıyoruz. Ardından verilerinin korunmasını ve yedeklenmesini sağlıyoruz. 

Tüm sayısal varlığınızın korunmasını sağlıyoruz.

Bilgisayar Destek 

Kısaca, tüm sayısal (dijital) varlığınızın korunmasını, yedeklenmesini, geliştirilmesini ve 7/24 erişebilir olmasını sağlıyoruz.

Sektördeki 18 yıllık deneyimimizle out source bilgisayar sistem ve teknik desteğe gereksinimi olan şirketlere kaliteli bilgisayar  bakım destek hizmetleri sunuyoruz.

Fonetsan

FONETSAN
Teknoloji Danışmanlığı & Proje Şirketi

FONETSAN Bilgi Teknolojileri ve Mühendislik A.Ş. olarak; 2000 yılında çıkmış olduğumuz bu yolda siz değerli iş ortaklarımiz ile birlikte İzmir'in sayılı teknoloji çözümleri firmalarından biri olduk. Bu süreçte; birbirinden değerli projelere imza attık. Türkiyenin önde gelen projeleri dahil olmak üzere güçlü markalar ile sonuca giden projelerde yer alarak sizlere hizmet vermenin gururunu yaşamaktayız. Bugüne geldiğimizde sizlere daha kapsamlı ve profesyonel hizmetler verebilmemiz adına bundan sonraki dönemde FONETSAN A.Ş. olarak yolumuza devam ediyoruz.

 

Güncel Haberler

Bütün Haberler

Çalışma Saatlerimiz

Pazartesi - Cuma
09:00 - 18:00
Cumartesi
09:00 - 14:00
Pazar
Kapalı