• Bizi Arayın: +90 232 441 16 61
  • Email: info@fonetsan.com.tr
  • Çalışma Saatlerimiz: 09:00 - 18:00

  • Ana Sayfa
  • Yazılım
  • Netsis
  • Netsis Destek ve Danışmanlık

NETSİS EĞİTİM & SATIŞ & DESTEK VE DANIŞMANLIK

 netsislogo   ERP programları çeşitli sektörlerde faaliyet gösteren işletmelerdeki temel iş süreçlerini verimli şekilde yönetilmesini sağlar ve firmaların iş süreçlerini hızlandırarak, büyüme sürecinde ihtiyaç duydukları çevikliği sağlar.

Netsis gibi ERP programlarını verimli kullanmak günümüzün rekabet ortamında sizleri bir adım öne çıkartacaktır.

Bu nedenle Netsis danışmanlarınızı doğru seçmek büyük önem taşır. Fonetsan olarak bizim misyonumuz firmanıza kurumsal çerçevede uygun çözümler üretip geliştirmek ve firmanızı bir üst seviyeye taşımaktır. 

netsis ceyhan
Netsis ürünleri arasındaki en kapsamlı versiyon olarak geliştirilen Yeni nesil Netsis 3 Enterprise,

Türkiye ve yurt dışında işletme ve şubeleri olan kurumların tüm işletmelerinin entegre olarak çalışmasını sağlayan bir Kurumsal Kaynak  Programı  (Enterprise Resource Planing – ERP) yazılımıdır.

Firmanıza sağlayacağı artılar:

İşletme/Holding yapısı ile birden fazla lokasyondaki işletmelerin tek veri tabanı altında takibinin sağlanması
Oracle veritabanı desteği sağlanması
Üretim ve Planlama ile karmaşık üretim süreçlerinin tamamının program içerisinde takibinin sağlanması
Kurumsal Karne ile finansal verilerin yanında müşteri ilişkileri, çalışan performansı gibi psikolojik değerlerinde takibinin sağlanması
Dinamik Kodlama ile Netsis 3 Enterprise ekranları üzerinde özelleştirme ve özel yazılım geliştirme imkanı sağlanması
Tedarik Zinciri Yönetimi ile tedarikçiden müşteriye tüm bilgi akışının program üzerinde elektronik ortamda gerçeklemesinin sağlanması
Netsis onaylı destek personellerimiz tarafından profesyonel düzeyde eğitim, destek ve danışmanlık hizmeti için bizimle iletişime
geçebilirsiniz.

netsis3 entegre                         netsis standart                                 netsis enterprise 1  

Fonetsan, kurumsal kaynak planma sektöründe lider marka olan Netsis Kurumsal Çözüm Ortağı olarak kurulum, eğitim ve danışmanlık hizmetleri sunmakta ve size özel iş yazılımları üretmektedir.

Ege Bölgesi ve İzmir'de sistem entegratörü olarak 20 yıldır Netsis kurulum,Netsis destek,Netsis Eğitim ve danışmanlık hizmetleri sağlayarak Netsis destek firmaları içerisinde lider konumdayız.

Kurumunuzun ihtiyacına yönelik tüm Netsis lisanslama, kurulum, uyarlama ve bakım hizmetlerini veriyoruz.

      netsis bordro   netsis connect banka   netsis e arsiv logo   netsis e defter logo   netsis e fatura logo   netsis eirsaliye   netsis emutabakatnetsis LogoCRM

Fonetsan

FONETSAN
Teknoloji Danışmanlığı & Proje Şirketi

FONETSAN Bilgi Teknolojileri ve Mühendislik A.Ş. olarak; 2000 yılında çıkmış olduğumuz bu yolda siz değerli iş ortaklarımiz ile birlikte İzmir'in sayılı teknoloji çözümleri firmalarından biri olduk. Bu süreçte; birbirinden değerli projelere imza attık. Türkiyenin önde gelen projeleri dahil olmak üzere güçlü markalar ile sonuca giden projelerde yer alarak sizlere hizmet vermenin gururunu yaşamaktayız. Bugüne geldiğimizde sizlere daha kapsamlı ve profesyonel hizmetler verebilmemiz adına bundan sonraki dönemde FONETSAN A.Ş. olarak yolumuza devam ediyoruz.

 

Güncel Haberler

Bütün Haberler

Çalışma Saatlerimiz

Pazartesi - Cuma
09:00 - 18:00
Cumartesi
09:00 - 14:00
Pazar
Kapalı