• Bizi Arayın: +90 232 441 16 61
  • Email: info@fonetsan.com.tr
  • Çalışma Saatlerimiz: 09:00 - 18:00

Hizmet Politikası

CEYHAN'ın ana hedefi üst düzeyde müşteri 

memnuniyeti sağlayarak CEYHAN'a olan bağlılığı

arttırmaktır.

CEYHAN'ın ana hedefleri, ürün ve hizmet kalitesini sürekli geliştirmek, ürün çeşitliliğini sağlamak ve bunların neticesinde en üst düzeyde müşteri memnuniyeti yaratarak CEYHAN'a olan bağlılığı artırmaktır. Temel politikamız ise bu hedefleri, "müşteri memnuniyeti sağlayarak, en optimum çözümü ” gerçekleştirmektir.

Bilişim hizmetleri konusunda, dilediğiniz ve ihtiyaç duyduğunuz her zaman, telefon , faks, e-mail yoluyla bize ulaşabilir, bilgi alabilir, destek ve sorunları iletebilir, yerinde hizmet talep edip, adresinize teslim edilmesini sağlayabilir yada sizlerle yüz yüze görüşerek öneri ve düşüncelerinizi karşılıklı olarak değerlendirmeyi talep edebilirsiniz.

Fonetsan

FONETSAN
Teknoloji Danışmanlığı & Proje Şirketi

FONETSAN Bilgi Teknolojileri ve Mühendislik A.Ş. olarak; 2000 yılında çıkmış olduğumuz bu yolda siz değerli iş ortaklarımiz ile birlikte İzmir'in sayılı teknoloji çözümleri firmalarından biri olduk. Bu süreçte; birbirinden değerli projelere imza attık. Türkiyenin önde gelen projeleri dahil olmak üzere güçlü markalar ile sonuca giden projelerde yer alarak sizlere hizmet vermenin gururunu yaşamaktayız. Bugüne geldiğimizde sizlere daha kapsamlı ve profesyonel hizmetler verebilmemiz adına bundan sonraki dönemde FONETSAN A.Ş. olarak yolumuza devam ediyoruz.

 

Güncel Haberler

Bütün Haberler

Çalışma Saatlerimiz

Pazartesi - Cuma
09:00 - 18:00
Cumartesi
09:00 - 14:00
Pazar
Kapalı