• Bizi Arayın: +90 232 441 16 61
  • Email: info@fonetsan.com.tr
  • Çalışma Saatlerimiz: 09:00 - 18:00

FONETSAN kimdir?

2000 yılında İzmir’de kurulan FONETSAN, bilgi teknolojileri konusunda uzman bir kuruluş olup, geçen süreç içerisinde 7000’in üzerinde kurum ve kuruluşa danışmanlık ve yazılım hizmeti vermektedir. Bünyesinde bulunan alanlarında uzman personellerle müşterilerinin tüm sistem ihtiyaçlarına cevap verebilmekte ve eğitime verdiği önemle her geçen gün verdiği hizmet kalitesi arttırmaktadır.

 Bilgisayarlı muhasebe konusunda Netsis Ticari Yazılım ve Dia Yazılım  çözüm ortağı  olan FONETSAN, ayrıca kendi geliştirmiş olduğu yazılımların  satış ve desteğini yapmaktadır.

Network konusunda da üzerine düşeni yapan FONETSAN, yerel alan ve geniş alan network kurulumlarını ve Server yapılandırmalarını yapabilmekte ve bu network üzerinden müşteri odaklı ses ve data taşıyabilmekte. Son yıllarda gittikçe önem kazanan güvenlik sorununun çözümü içinde FONETSAN oluşturduğu uzman ekiple güvenlik kamera sistemlerinin kurumlarını yapabilmekte ve internet üzerinde görüntü transferini müşterilerinin hizmetine sunabilmektedir.

Bilgisayar yazılımlarının profesyonelce, kullanıcının tüm isteklerine cevap verecek şekilde hazırlanmış olması; ürünlerinin arkasında güvenilir, tecrübeli ve güçlü bir kadronun olması ;

FONETSAN yeni yazılımlar üretmeye, bilgi denizinde ileri görüşlü bir firma olmaya, üstün müşteri hizmet ve desteği sağlamaya devam edecektir.

Teknoloji ortağınız olarak, siz işinizle ilgilenip, hedeflerinize odaklanırken; biz teknolojik gereksinimlerinizi en efektif şekilde karşılamak üzere burada bulunmaktayız.Tüm çalışanlarımız daima siz sayın müşterilerimizin hizmetindedir.

Fonetsan

FONETSAN
Teknoloji Danışmanlığı & Proje Şirketi

FONETSAN Bilgi Teknolojileri ve Mühendislik A.Ş. olarak; 2000 yılında çıkmış olduğumuz bu yolda siz değerli iş ortaklarımiz ile birlikte İzmir'in sayılı teknoloji çözümleri firmalarından biri olduk. Bu süreçte; birbirinden değerli projelere imza attık. Türkiyenin önde gelen projeleri dahil olmak üzere güçlü markalar ile sonuca giden projelerde yer alarak sizlere hizmet vermenin gururunu yaşamaktayız. Bugüne geldiğimizde sizlere daha kapsamlı ve profesyonel hizmetler verebilmemiz adına bundan sonraki dönemde FONETSAN A.Ş. olarak yolumuza devam ediyoruz.

 

Güncel Haberler

Bütün Haberler

Çalışma Saatlerimiz

Pazartesi - Cuma
09:00 - 18:00
Cumartesi
09:00 - 14:00
Pazar
Kapalı